ΚΤΕΛ: Σύσκεψη για υπεραστική γραμμή από Λακωνία – Αργολίδα και Αρκαδίας προς Ιωάννινα και αντίστροφα

- Advertisement -

Μια πρώτη συνάντηση – σύσκεψη τεσσάρων ΚΤΕΛ Α.Ε. της Πελοποννήσου (Αργολίδας – Αρκαδίας – Λακωνίας και Ιωαννίνων της Ηπείρου)

πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Κεντρικού Σταθμού της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. στην Τρίπολη και συγκεκριμένα στο γραφείο του Προέδρου Νίκου Κουτσόγιωργα.

- Advertisement -

Η Σύσκεψη αυτή είχε ως σκοπό την υλοποίηση και δημιουργία λεωφορειακής απευθείας υπεραστικής γραμμής από Λακωνία – Αργολίδα και Αρκαδίας προς Ιωάννινα και αντίστροφα.

Το άνω εγχείρημα στοχεύει την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού με έμφαση, την εξυπηρέτηση των κατοίκων – φοιτητών της περιοχής μας που σήμερα φοιτούν στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων καθώς και των φοιτητών που φοιτούν στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και προέρχονται από περιοχές των Νομών Άρτας και Ιωαννίνων.

Την βούληση του Προέδρου της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. Νίκου Κουτσόγιωργα υιοθέτησαν όλοι οι Πρόεδροι των αναφερομένων ΚΤΕΛ θέτοντας τα θεμέλια και τις απαραίτητες ενέργειες, για την άμεση υλοποίηση του άνω εγχειρήματος.

- Advertisement -

________________