Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΗγέτης της Πελοποννησιακής αυτοδιοίκησης ο Δημήτρης Καμπόσος - Πρόεδρος με 65%

Ηγέτης της Πελοποννησιακής αυτοδιοίκησης ο Δημήτρης Καμπόσος – Πρόεδρος με 65%

Όπως ήταν αναμενόμενο ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος ανανέωσε την θητεία του ως πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων της Πελοποννήσου.

 

Η εκλογική διαδικασία έφερε τον συνδυασμό του Αργείου δημάρχου στην πρώτη θέση με ένα συντριπτικό ποσοστό. Περίπου το 65% των ψήφων τίμησε την υποψηφιότητα Δημήτρη Καμπόσου  αναγνωρίζοντας το έργο και τις διοικητικές του ικανότητες.

Ο Δημήτρης Καμπόσος σε δήλωση του αναφέρει:

Με ένα ποσοστό 64% ανανεώθηκε η θητεία μου ως Προέδρου της ΠΕΔ Πελοποννήσου!Ευχαριστώ απο καρδιάς τους συναδέλφους αυτοδιοικητικούς που με τίμησαν με την ψήφο τους για δεύτερη συνεχή φορά και τους διαβεβαιώνω πως θα εργαστούμε για μια ισχυρή τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο κ. Καμπόσος έλαβε 69 ψήφους και αναμφισβήτητα είναι πλέον παντοδύναμος και σε αυτό το επίπεδο της αυτοδιοίκησης.
Αρκετά δυνατός εξελέγη και θα είναι στο πλευρό του Δημήτρη Καμπόσου και ο νέος δήμαρχος της Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος. Στη φωτό ο δήμαρχος Καλαμάτας χθες βράδυ στο περίπτερο του argonafplia.gr στην έκθεση “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2019” στην Τρίπολη με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Καζά.

Να σημειωθεί ότι σε σχέση με το περασμένο συμβούλιο της ΠΕΔ, οι προσκείμενοι στο ΚΙΝΑλ έχασαν δυνάμεις, ενώ οι του ΣΥΡΙΖΑ είχαν μικρή άνοδο. Και οι δύο αυτοί συνδυασμοί έλαβαν από 21 ψήφους και εξέλεξαν από τέσσερα μέλη.

Με τον συνδυασμό του ΚΙΝΑΛ εξελέγη μεταξύ των τεσσάρων ο δήμαρχος Επιδαύρου κ. Τάσος Χρόνης. Με τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη μεταξύ των τεσσάρων ο πρώην δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαλιώτης.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ