Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑποχώρηση της Μείζονος Αντιπολίτευσης από το ΔΣ Ναυπλιέων - Τι λέει ο...

Αποχώρηση της Μείζονος Αντιπολίτευσης από το ΔΣ Ναυπλιέων – Τι λέει ο Αναγνωσταράς …(BINTEO + ΦΩΤΟ)

Ένα σοβαρό θέμα έχει προκύψει τους τελευταίους δύο μήνες στο Ναύπλιο, από την έναρξη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, που έφεραν οι τελευταίες Δημοτικές Εκλογές.

 

Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ο “αναλογικότερος” νόμος που υφίσταται πλέον, σε συνδυασμό με το “ψαλίδισμα” της δύναμης της Δημοτικής Αρχής, που προέκυψε από την εκλογική διαδικασία επιβάλλουν μια πιο ανοικτή λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, με ευθύνες για την αποτελεσματικότητα του σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις.

Ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Παναγιώτης Αναγνωσταράς απεχώρησε μαζί με τους δικούς του συμβούλους χθες από το ΔΣ , σαν ένδειξη διαμαρτυρίας για το ότι δεν μπορεί να πάρει τα στοιχεία που ζητάει από τις υπηρεσίες του Δήμου και έτσι δεν μπορεί να κάνει το έργο του ως αξιωματική αντιπολίτευση.

Ανάλογα παράπονα για την λειτουργία του ΔΣ εξέφρασαν και οι υπόλοιπες παρατάξεις του ΔΣ.

Το έλλειμμα στην πληροφόρηση από τον Δήμο Ναυπλιέων δεν είναι κάτι το νέο. Χρόνια τώρα αν προσπαθήσεις να πάρεις πληροφορίες ή στατιστικά στοιχεία για πολλά θέματα θα βρεις πόρτες κλειστές.

Αυτό φυσικά ισχύει και για δημοσιογράφους και Μέσα Επικοινωνίας, αφού Γραφείο Τύπου ουσιαστικά δεν λειτουργεί.

Δείτε στο βίντεο της ανάρτησης τι έγινε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο και ακούστε τι είπε στην κάμερα του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tv ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Παναγιώτης Αναγνωσταράς αμέσως μετά την αποχώρηση του από την Αίθουσα.

ΦΩΤΟ:

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ