Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΗ Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ διοργανώνει αγώνα εντός και εκτός δρόμου για όλους

Η Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ διοργανώνει αγώνα εντός και εκτός δρόμου για όλους

Ζήστε την OFF ROAD περιπέτεια την Κυριακή 17 Νοεμβρίου.

Η Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ σε συνεργασία με τον ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ και υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ διοργανώνουν ένα καταπληκτικό αγώνα που συνδυάζει προσανατολισμό – πλοήγηση – περιπέτεια – ακρίβεια εντός και εκτός δρόμου με στόχο να προσφέρει μια διασκεδαστική Κυριακή σε όλους.

Η εκκίνηση θα δοθεί στο Ναύπλιο έξω από την είσοδο του κλειστού γηπέδου Ναυπλίου στις 10:30 , ο τερματισμός στις 15:15 στο χώρο της λαϊκής αγοράς και οι απονομές στις 16:00 στο εργατικό κέντρο Ναυπλίου.

Η διαδρομή των 115 km είναι τύπου ALL TERRAIN και κινείται σε πολύ όμορφες και αρκετές φορές άγνωστες περιοχές στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου , Παναρίτη , Αμαριανό , Δενδρά και του Άργους Αρχαίο Ηραίο , Μυκήνες, Φίχτια και Προσύμνη . Πρόκειται για αγώνα ακριβείας (regularity) εκτός δρόμου με ιδιαίτερα χαμηλή ταχύτητα (κάτω από 30χλμ), όπου συμμετέχουν 4κίνητα αυτοκίνητα χωρίς καμία ανάγκη μετατροπής.

Το κάθε πλήρωμα για να ολοκληρώσει την διαδρομή , κάνει πλοήγηση χρησιμοποιώντας το road book και τις οδηγίες που θα λάβει από την οργάνωση λίγο πριν την εκκίνηση.
Στην εκκίνηση θα δοθεί ένα αναλυτικό έντυπο / καρνέ στο οποίο θα αναφέρει τις Μέσες Ωριαίες Ταχύτητες (ΜΩΤ) που θα πρέπει να διατηρήσει το πλήρωμα κατά τη διαδρομή. Μέσα στη διαδρομή θα υπάρχουν κρυφά σημεία χρονομέτρησης που θα καταγράφουν το πέρασμα του οχήματος. Όποιο πλήρωμα καταφέρει να κρατηθεί πιο κοντά στις απαιτούμενες ΜΩΤ και συγκεντρώσει τους λιγότερους βαθμούς ποινής θα είναι ο νικητής!

Δεν χρειάζεται αγωνιστικό δίπλωμα για να οδηγήσει κάποιος αρκεί το δίπλωμα οδήγησης ενώ παράλληλα μπορεί να συμμετέχουν και περισσότεροι του ενός συνοδηγοί.
Θα υπάρχουν έπαθλα στους 3 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας και αναμνηστικά σε όσους τερματίσουν.

Οι συμμετοχές στο ΣΔΔΑ της ΟΜΑΕ λήγουν την Παρασκευή 15/11 στις 24:00 . Αν κάποιοι δεν προλάβουν να δηλώσουν , να επικοινωνήσουν για τις συμμετοχές σας και για περισσότερες πληροφορίες στο 6934087029 ,mail [email protected] – fb 4x4nafplio ή Α.Λ.Μ.Α.4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ και στη ιστοσελίδα του σωματίου. www.alma4x4nafplio.gr
Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ