Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕνημερώθηκαν για την παχυσαρκία οι γονείς των παιδιών του Αγγελοπούλειου Δημ.Σχολείου Ανυφίου

Ενημερώθηκαν για την παχυσαρκία οι γονείς των παιδιών του Αγγελοπούλειου Δημ.Σχολείου Ανυφίου

Άκρως ενδιαφέρουσα και διαφωτιστική η εκδήλωση που διοργανώθηκε απο τον Σύλλογο Γονέων του 1ου Αγγελοπούλειου Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου, με ομιλήτρια την κα Χριστίνα Καραχοτζίτη – MSc διαιτολόγο – διατροφολόγο.

 

Θέμα της ομιλίας: «Η Διατροφή στην Παιδική Ηλικία & Παιδική Παχυσαρκία και η Παχυσαρκία στην Ενήλικο Ζωή και οι Επιπτώσεις Αυτής».

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Αγγελοπούλειου Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου, ευχαριστεί θερμά την κα Χριστίνα Καραχοτζίτη για την επιστημονική της τοποθέτηση καθώς και για την επίλυση όλων των αποριών που προκλήθηκαν από τη συζήτηση και της εύχεται υγεία, ανοδική προσωπική και επαγγελματική πορεία!

Επίσης ευχαριστεί θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ο Μάη Νικόλας», για την αρίστη συνεργασία, με σκοπό την συνδιοργάνωση της εκδήλωσης αυτής.

«Αυτή η πρώτη μας συνεργασία ας γίνει η αφορμή για συνεργασία με τους Συλλόγους όλων των χωριών που προκύπτουν από τη ΣΥΝΕΝΩΣΗ του ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕΙΟΥ Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου», τονίζεται σε ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ