Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΓιώργος Γαβρήλος: "Η αναδιοργάνωση και η διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια αναγκαιότητα"

Γιώργος Γαβρήλος: “Η αναδιοργάνωση και η διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια αναγκαιότητα”

Ο ΣΥΡΙΖΑ για μια ακόμη φορά βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση.

Ο κόσμος, που τον εμπιστεύτηκε να είναι το ανάχωμα και το αντίπαλο δέος στην παλινόρθωση της Δεξιάς, ζητά να προετοιμαστεί και να βρίσκεται και οργανωτικά δυνατός μέσα στους κοινωνικούς αγώνες. Με εκπροσώπηση στην τοπική αυτοδιοίκηση και στα σωματεία, με συνεχή παρουσία και συμμετοχή σε όλα τα δρώμενα των τοπικών κοινωνιών. Η αντιστοίχηση του οργανωμένου ΣΥΡΙΖΑ με τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ είναι μια αναγκαιότητα. Στην προσπάθεια αυτή, όλοι οι δημοκρατικοί και προοδευτικοί άνθρωποι του τόπου πρέπει να είναι παρόντες.

Στο Συνέδριο θα πρέπει να συζητηθούν το πρόγραμμα και η συνολική λειτουργία του κόμματος. Πλέον, υπάρχουν έμπειρα στελέχη και τεχνογνωσία για μια δεύτερη επιτυχημένη διακυβέρνηση της χώρας. Το πρόγραμμα και οι προτάσεις μας θα πρέπει να απαντούν στα νεοσυντηρητικά και νεοφιλελεύθερα σχέδια της Νέας Δημοκρατίας. Η λειτουργία του κόμματος χρειάζεται να είναι τέτοια, ώστε να αξιοποιηθεί κάθε νέο μέλος και κάθε νέα φωνή που συντάσσεται σ’ αυτή τη συλλογική προσπάθεια.

Συνεχίζουμε να δυναμώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, απέναντι σε μια δεξιά που έρχεται από το παρελθόν και θέλει να εξυπηρετήσει μόνο τους λίγους φίλους και ισχυρούς.

δείτε σχετικό βίντεο Εδώ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ