Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΞεκίνησε η τελετή εγκαινίων της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2019»

Ξεκίνησε η τελετή εγκαινίων της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2019»

Ξεκίνησε η τελετή εγκαινίων της έκθεσης “Πελοπόννησος EXPO 2019”, στην Τρίπολη, παρόντων του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Βορίδη, της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά,του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, πολλών πολιτικών προσώπων, εκπροσώπων φορέων και πλήθους κόσμου.

Αμέσως μετά την τελετή των εγκαινίων, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και οικοδεσπότης της διοργάνωσης κ. Ι.Τρουπής.

Ακολούθως ο πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου κ. Ευάγγελος Ξυγκώρος.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ.Δαμούλος ανέβηκε στην συνέχεια στο βήμα, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε τα εξής:

Η έκθεση αυτή είναι μια καινοτόμος πρωτοβουλία που ξεκίνησε απο τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου που στοχεύουμε στο τρίπτυχο: Συνεργασία-συνέργεια- συναδελφικότητα.

Να γίνει αυτή η έκθεση εργαλείο ανάπτυξης-εξωστρέφειας, που θα προωθήσει τον πλούτο της περιοχής μας.

Τα στοιχεία δείχνουν πως υπάρχει ανταπόκριση σε αυτή την προσπάθειά μας.

Έχουμε σχεδιάσει σειρά δράσεων ως Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και μέσα σε αυτές είναι και η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Μια από τις δράσεις είναι μια επικαιροποιημένη μελέτη για τις τάσεις προοπτικών ανάπτυξης.Ήδη προγραμματίζουμε μια ημερίδα ως το τέλος του χρόνου ή το αργότερο στην αρχή του επομένου, για την εξωστρέφεια των Επιμελητηρίων.

Φέτος η Αργολίδα συμμετέχει με 500 τμ., στην έκθεση, δείχνοντας έμπρακτα, ότι αυτά που λέμε τα πιστεύουμε και τα κάνουμε πράξη…”.

Ακολούθησαν ομιλίες των υπολοίπων προέδρων Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου.

Χαιρετισμούς απηύθυναν η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κα Γεννηματά, ο πρώην υπουργός Γεωργίας του ΣΥΡΙΖΑ κ.Αραχωβίτης, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Νίκας, και τέλος ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Βορίδης.

 

 

 

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ