Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΚαι αγώνες σκάκι στο πλαίσιο του Παλαμήδειου Άθλου 2019

Και αγώνες σκάκι στο πλαίσιο του Παλαμήδειου Άθλου 2019

Στις φετινές εκδηλώσεις του Παλαμήδειου Άθλου εντάχθηκαν με απόφαση του Δήμου Ναυπλιέων και οι δράσεις της Σκακιστικής Ακαδημίας Ναυπλίου, δίνοντας μια ακόμη σημαντική παράμετρο στην κοινωνική και εκπαιδευτική διάσταση στις μοναδικές στην χώρα μας, πολύθεματικές αθλητικές εκδηλώσεις.

 

Η Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου φιλοξενεί τον κ. Ιωάννη Παπαïωάννου (GM, πρωταθλητής Ελλάδας στις κατηγορίες προ εφήβων, εφήβων και ανδρών, κάτοχος του ρεκόρ Ελλήνων σε βαθμό αξιολόγησης (ΕΛΟ 2652).

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 12:00 Θα διεξαχθεί αγώνας SIMULTANE στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, όπου ο προσκεκλημένος κ. Ιωάννης Παπαïωάννου θα αντιμετωπίσει ταυτόχρονα 25 σκακιστές.
Και στις 17:00 θα διεξαχθεί Αγώνας RAPID Σκακιού στο 1ο Δημοτικό σχολείο Ναυπλίου διοργάνωσης της Σκακιστικής Ακαδημίας Ναυπλίου για παιδιά έως 12 ετών, γυμνασίου, λυκείου και ενήλικες.

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και ώρα 12:30 θα διεξαχθεί Αγώνας BLITZ στο Βουλευτικό.

Οι εγγραφές γίνονται με ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail της Σκακιστικής Ακαδημίας nafpliochessacademy @gmail.com . Πληροφορίες στο 6970090792 .
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Και τις δυο μέρες οι αγώνες θα είναι ανοικτοί για όλους τους σκακιστές.

 

Ο 5ος Παλαμήδειος Άθλος θα γίνει στις 24 Νοεμβρίου, παράλληλα με τιςε εορταστικές εκδηλώσεις για την 197η επέτειο της άλωσης του Παλαμηδίου.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ