ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ

Με 8 θέματα στις 4/11 η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Άργους-Μυκηνών

Συνεδριάζει την Δευτέρα 4 του μήνα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Άργους-Μυκηνών, στις 10 το πρωϊ, στο Δημοτικό Κατάστημα και στην αίθουσα των Αντιδημάρχων.

 

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1] Επί του από 16-10-2019 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών – Τμήμα Οικονομικής Ανάπτυξης σχετικά με την επαναχορήγηση ή μή άδειας λειτουργίας καταστήματος με τον διακριτικό τίτλο «YAZ MUSIC HALL”.
2] Επί του από 29-10-2019 εγγράφου της Επιτροπής Ελέγχου Παιδότοπων σχετικά με την υποβολή ή μη προστίμου και σφράγιση παιδότοπου της εταιρίας Καρδαράς Κων/νος – Καμπίτσης Νικόλαος Ο.Ε. επί της οδού Μιχ.Στάμου στην πόλη του Άργους σύμφωνα και με το από 27-8-2019 20 πρακτικό της επιτροπής Ελέγχου Παιδότοπων.
3] Επί της από 23-10-2019 εισήγησης της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης – Τμήμα Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Άργους – Μυκηνών για την κατάργηση ή μη κενωθέντος περιπτέρου επί της Πλατείας Αγίου Πέτρου στην συμβολή των οδών Δαναού και Βας. Σοφίας του Δήμου Άργους – Μυκηνών.
4] Επί της από 23-10-2019 εισήγησης της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης – Τμήμα Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Άργους – Μυκηνών για την κατάργηση ή μη κενωθέντος περιπτέρου επί της Πλατείας Πλαπούτα οδό Καλλέργη αριθ. 6 του Δήμου Άργους – Μυκηνών.
5] Επί του από 8-10-2019 εγγράφου της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και Μελετών σχετικά με σήμανση αδιεξόδου [Π-25] σε πάροδο της οδού Διομήδους.
6] Επί του υπ’αρίθ. 17692/11-10-2019 εγγράφου της Δ/νσης Δόμησης, Περιβάλλοντος Καθαριότητας και Πρασίνου – Τμήμα Πρασίνου και Αγροτικής Παραγωγής σχετικά με την υλοτομία ενός [1] κυπαρισσοειδούς στις παλιές Εργατικές Κατοικίες της Δ.Κ. Άργους.
7] Επί του υπ’αρίθ. 16744/22-10-2019 εγγράφου της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και Μελετών του Δήμου Άργους – Μυκηνών σχετικά με την προσωρινή έγκριση εισόδου – εξόδου για κέντρο αποθήκευσης και διανομής με ψύξη [Εμπορία τυποποιημένων τροφίμων] της «ΑΦΟΙ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.»
8] Επί του υπ’αρίθ. 14838/23-10-2019 εγγράφου της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και Μελετών του Δήμου Άργους – Μυκηνών σχετικά με την προσωρινή έγκριση εισόδου – εξόδου για μονάδα παραγωγής ασφαλτομίγματος της «ΚΑΓ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ε.Π.Ε.].

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
Δημήτρης Καμπόσος
Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών

 

Argonafplia.gr (SO)

Πρόσφατα

Ενημέρωση – συζήτηση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το Δ.Σ. του σωματείου μας σας καλεί σε ενημέρωση – συζήτηση, την Κυριακή 19/05/2024 και…

3 ώρες πριν

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Ναύπλιο για την Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων του Πόντου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ  ΗΜΕΡΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΪΟΥ Γενικός σημαιοστολισμός…

3 ώρες πριν

Η Ομάδα Γυναικών Άργους για την 76η Επέτειο Μνήμης της Νάκμπα

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), με αφορμή την 76η Επέτειο Μνήμης της Νάκμπα, εκφράζει την…

3 ώρες πριν

Ναύπλιο: Επεισόδια ανάμεσα σε μαθητές σχολικής εκδρομής

Πριν από λίγο σημειώθηκαν επεισόδια ανάμεσα σε μαθητές που βρέθηκαν στο Ναύπλιο για την σχολική…

17 ώρες πριν

Καιρός: Νεφώσεις και τοπικές βροχές- Επιστροφή της αφρικανικής σκόνης

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα κεντρικά και τα βόρεια, όπου θα εκδηλωθούν τοπικές…

17 ώρες πριν

Αργολίδα: 7 συλλήψεις και μία εξιχνίαση κλοπής

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε…

20 ώρες πριν