Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΕκπαιδευτική άσκηση διαχείρισης τροχαίου από τους σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Άργους (1ο ΕΠΑΛ...

Εκπαιδευτική άσκηση διαχείρισης τροχαίου από τους σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Άργους (1ο ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΥΣ)

Εκπαιδευτική άσκηση διαχείρισης τροχαίου από τους σπουδαστές Διασώστες – πληρώματα ασθενοφόρου, με την ευγενική συμμετοχή του ΕΚΑΒ Ναυπλιου με ένα ασθενοφόρο.

 

Η άσκηση διεξήχθη στον προαύλειο χώρο του Δ.ΙΕΚ Άργους (1ο ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΥΣ) με συμμετοχή των πρακτικά ασκούμενων στην τοπική υπηρεσία του ΕΚΑΒ και αξιολογητές τους επαγγελματίες διασώστες.

Το σενάριο της άσκησης συνεγράφη από την κ. Χρυσάνθη Χασάπη, εκπαιδεύτρια και επιστημονική συνεργάτιδα του MSc. International Medicine, Health Crisis Management , στα πλαίσια του μαθήματος “Επείγοντα Τραυματολογικά” Γ΄ εξαμήνου.
Οι κυρίες Δαμάλα και Κοτρώτσου από την ειδικότητα “Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ” επιμελήθηκαν το μακιγιάζ των υποτιθέμενων θυμάτων.
Επιλέξτε τη σελίδα του Δ.ΙΕΚ Άργους (https://diekarg.blogspot.com/) για περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν ένα μικρό μέρος της δουλειάς με στόχο τη συνεχή κατάρτιση και εκπαίδευση. Το βίντεο θα αποτελέσει υλικό προς συζήτηση και περαιτέρω διερεύνηση.

Ευχαριστούμε τον Βασίλη Οψιμούλη για την υποστήριξη, τον Γ. Κουλεντιανό και τους υπόλοιπους διασώστες αλλά και σπουδαστές, για τους οποίους γίνεται αναφορά στην ανάρτηση στο blog.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ