«Ανάπλι εμπρός!»: Γιατί αρνήθηκαν να συζητήσουν το ζήτημα του νεκροταφείου;

- Advertisement -

Καταγγέλλει την πλειοψηφία στο τοπικό συμβούλιο Ναυπλίου, η παράταξη «Ανάπλι εμπρός!», ότι ενώ έθεσε εγγράφως προς συζήτηση το ζήτημα του νεκροταφείου, δεν έγινε δεκτό.

- Advertisement -

 

Σε ανάρτησή της η παράταξη αναφέρεται σε μια σειρά ερωτημάτων που τίθενται και πρέπει να απαντηθούν.

Αναφέρονται τα εξής:

Αρνήθηκαν να θέσουν στην ημερήσια διάταξη το θέμα που εγγράφως ζητήσαμε στο Τοπικο Συμβούλιο, που είναι αρμόδιο, για τη λειτουργία του νεκροταφείου μας.

Ποιος ανοίγει σήμερα το παγκάρι της εκκλησίας και με ποια αρμοδιότητα; Ποιος μετράει;

Τα γλυπτά μνημεία του νεκροταφείου και πώς θα τα συντηρήσουμε

Η ντροπή της πόλης μας με την κατάσταση του τάφου του Νίκου Καρούζου

Η καθαριότητα του νεκροταφείου

Οι σχέσεις εργασίας ατόμων που απασχολούνται στο νεκροταφείο και η διαφάνεια στις αμοιβές που λαμβάνουν

Γιατί αποφεύγουν την συζήτηση; Καίει το θέμα; Εκπροσωπούμε το 20 % των πολιτών στο Τοπικό και αυτοί που αρνήθηκαν δεν έχουν την πλειοψηφία.

Το Τοπικό είναι αρμόδιο για τα θέματα αυτά και αργά ή γρήγορα θα αναγκασθούν να τα συζητήσουν. Τα ερωτήματα θα είναι αμείλικτα. Και αποφάσεις θα ληφθούν. Σήμερα κάποιοι ρίχνουν τον οβολό τους και κάποιος ή κάποιοι χωρίς απόφαση από το Τοπικό με τη σημερινή του σύνθεση ανοίγουν το παγκάρι. Αυτό θα πάρει τέλος.

Χθες λόγω της άρνησης τους να συζητηθούν θέματα που έβαλε εγγράφως η μία παράταξη της αντιπολίτευσης, η συνεδρίαση δεν έγινε καθόλου για τα ζητήματα που αφορούσαν μόνον αιτήματα πολιτών. Σύντομα και αυτά θα συζητηθούν. Αλλά η άρνησή τους να συζητηθούν τα μεγάλα ζητήματα της πόλης θα πάρει τέλος».

 

- Advertisement -

________________