Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠαραιτήθηκε από σύμβουλος Κοινότητας Κοιλάδας ο Π.Ηλιού

Παραιτήθηκε από σύμβουλος Κοινότητας Κοιλάδας ο Π.Ηλιού

Επιστολή παραίτησης προς τον δήμαρχο Ερμιονίδας, υπέβαλε ο σύμβουλος της Κοινότητας Κοιλάδας Παναγιώτης Δ.Ηλιού, για λόγους «ανθρώπινης αξιοπρέπειας», όπως τονίζει.

 

Σημειώνει δε, πως το ζήτημα έχει να κάνει με την τοπική κοινωνία της Κοιλάδας και συνεχίζει να στηρίζει την παράταξή του «Δυνατή Ερμιονίδα».

 

Στην επιστολή παραίτησης, αναφέρονται τα εξής:

Με την παρούσα επιστολή σας δηλώνω την παραίτησή μου από αναπληρωτής πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, αλλά και από την θέση του συμβούλου της Κοινότητας Κοιλάδας.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε ύστερα από πολλή και ώριμη σκέψη και αφορά προσωπικούς λόγους που έχουν να κάνουν με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ευθιξία αλλά και τα όρια που θέτει ο καθένας προσωπικά ώστε να θιχτούν αυτές οι αξίες. Στη δική μου περίπτωση ξεπεράστηκαν κατά πολύ.

Οφείλω να διευκρινίσω πως το θέμα που δημιουργήθηκε αφορά την τοπική κοινωνία της Κοιλάδας και όχι κάτι που έχει να κάνει με την παράταξη που ανήκω, τη «Δυνατή Ερμιονίδα». Η στήριξή μου προς την παράταξη και τον δήμαρχο κ.Γεωργόπουλο συνεχίζει να είναι ακλόνητη και θα είμαι αρωγός με όλες μου τις δυνάμεις στην πορεία αλλαγής που έχουμε χαράξει, μέσα από τη συμμετοχή μου στα νομικά πρόσωπα του Δήμου και όπου αλλού μου ζητηθεί».

 

Μετά την επιστολή, σε προσωπική του ανάρτηση, αναφέρει ο κ.Ηλιού: Η άποψή μου ότι εφόσον ασχολείσαι με τα κοινά ως αιρετός, πρέπει να είσαι έτοιμος και διατεθειμένος ν’ ακούσεις τα πάντα για το άτομό σου, δεν μ’ αγγίζει, δεν τη δέχομαι και τη γράφω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου…! Αν ισχύει , τότε προφανώς δεν κάνω εγώ γι αυτή την ενασχόληση και πραγματικά δεν λυπάμαι καθόλου γι αυτό!

Προτιμώ το δρόμο που λέγεται αξιοπρέπεια. Τέλος θητείας μετά από 5 (+2 μήνες) χρόνια και συνεχίζω ως απλός πολίτης πιά, να προσφέρω στον τόπο μου, όπως έκανα πάντα…»

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ