Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣαφώς αναβαθμισμένη φέτος η Γιορτή Ροδιού Ερμιόνης

Σαφώς αναβαθμισμένη φέτος η Γιορτή Ροδιού Ερμιόνης

Ο καλός καιρός προσέλκυσε και φέτος δεκάδες επισκέπτες οι οποίοι επισκέφθηκαν τα περίπτερα  και γεύτηκαν όλες τις συνταγές που είχαν για  βάση τους  το ρόδι, στο πλαίσιο της 9ης Γιορτής Ροδιού.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε νέο χώρο από αυτούς που γινόταν τα προηγούμενα χρόνια . Ήταν μία ιδέα του νέου πρόεδρου της Ερμιόνης Ιωσήφ Γανώση και μάλιστα είχε θετικό αντίκτυπο στους επισκέπτες.

Όπως δήλωχσε σχετικά ο δήμαρχος Ερμιονίδας, Γιάννης Γεωργόπουλος: « Με μεγάλη επιτυχία και φέτος γίνεται η Γιορτή Ροδιού, που διαφέρει με τις άλλες 8 που προηγήθηκαν.

Η μεγάλη καινοτομία είναι η αλλαγή του χώρου, είναι μια δοκιμή και για το καλοακίρι, αφού κλείσαμε το δρόμο στην παραλία. Υπάρχει άνεση στο κόσμο, να στηθούν τα περίπτερα, να θαυμάσει ο κόσμος τα προϊόντα του ροδιού.

Να ευχαριστήσουμε τους παραγωγούς που ήταν εδώ και προσέφεραν  τα προϊόντας τους, την ειδική αυτή ποικιλία, μοναδική στην Ελλάδα».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός του δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλου, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης  Δημήτρης Σφυρής,  οι βουλευτές Γιάννης Ανδριανός, Ανδρέας Πουλάς και Γιάννης Γκιόλας, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος , ο Ερμιονίτης περιφερειακός Σύμβουλος Αναστάσιος Γανώσης, o θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Υγείας και περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Σχοινοχωρίτης,  ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΔΥΠΕΡ Τάσος Τόκας, ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Λάμπρου, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Προσίλης, η εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Χρυσαυγή Μερτύρη, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας  Τόνια Αντωνοπούλου, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ερμιόνης Ιωσήφ Γανώσης και δημοτικοί σύμβουλοι.

Την εκδήλωση παρουσίασαν οι δύο Ερμιονίτισσες δημοσιογράφοι Μπάγια Αντωνοπούλου και Βιβή Μπουγιούρα.

Η εκδήλωση έκλεισε με χορούς από την Χορευτική ομάδα Ερμιόνης

 

Έκθεση κλασικών αυτοκινήτων

Στο χώρο της εκδήλωσης, υπήρχε και έκθεση με κλασσικά αυτοκίνητα εποχής . Ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος και η Μπάγια Αντωνοπούλου δεν αντιστάθηκαν στην πρόκληση να μπουν σε ένα από αυτά . Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο  Plymouth, η εταιρία που τα κατασκεύαζε ιδρύθηκε το 1928 και έκλεισε το 2001.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ