Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑ«Πρόληψη Τροχαίων Ατυχημάτων και Στήριξη Ατόμων με Αναπηρία» στο Άστρος

«Πρόληψη Τροχαίων Ατυχημάτων και Στήριξη Ατόμων με Αναπηρία» στο Άστρος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εσπερίδα με θέμα «Πρόληψη Τροχαίων Ατυχημάτων και Στήριξη Ατόμων με Αναπηρία» στο Άστρος Αρκαδίας.

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 του μήνα, η ενημερωτική εσπερίδα «Τροχαία Ατυχήματα & Στήριξη ΑμεΑ», στο Ίδρυμα Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη στο Άστρος.

Η εκδήλωση περιλάμβανε ομιλίες και παρουσιάσεις σχετικά με την καλύτερη δυνατή διασφάλιση της ζωής μας έξω από το σπίτι, την αναγκαιότητα της αλλαγής της κυκλοφοριακής μας συμπεριφοράς, την ορθή αντιμετώπιση ενός πιθανού τροχαίου συμβάντος καθώς και τη στήριξη των ατόμων εκείνων που καθίστανται άτομα με αναπηρία μετά από ένα τροχαίο ατύχημα.

Η εκδήλωση αυτή διοργανώθηκε από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας καθώς και την Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Πελοποννήσου.

“Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία ευχαριστεί θερμά για την άψογη συνεργασία των φορέων συνδιοργάνωσης και το Ίδρυμα Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη για τη φιλοξενία.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εκπρόσωπους:
της τοπικής αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού, αυτοδιοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας,  αυτοδιοιήκησης Β’ βαθμού, σωμάτων ασφαλείας, συλλόγων ΑμεΑ Αρκαδίας και όλους τους πολίτες, οι οποίοι παρευρέθηκαν στην εσπερίδα αυτή και μας τίμησαν με την παρουσία τους”.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ