Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι ζητά από τους κατοίκους το Συμβούλιο Νέας Κίου για να...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι ζητά από τους κατοίκους το Συμβούλιο Νέας Κίου για να απαντήσει στην “παραβατικότητα”

Η αγανάκτηση που εκδηλώθηκε από τους κατοίκους της Νέας Κίου το τελευταίο χρονικό διάστημα σχετικά με την ασφάλεια διαμονής στην περιοχή φέρνει πρώτα αποτελέσματα.

Όλοι πλέον έχουν συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει πρόβλημα από την δράση ομάδων ΡΟΜΑ στην περιοχή, που τρομοκρατούν, κλέβουν, δέρνουν και απειλούν κατοίκους της Νέας Κίου.

Το θέμα μάλιστα έχει αποκτήσει και πανελλαδικό ενδιαφέρον, αφού εκτός από τα τοπικά μέσα και αθηναϊκά μέσα με ανταποκρίσεις τους έχουν σηκώσει το θέμα.

Τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση αυτή που προέκυψε σήμερα. Το Τοπικό Συμβούλιο Νέας Κίου απευθυνόμενο προς τους κατοίκους της Νέας Κίου ζητά ενημέρωση. Ζητά να καταγραφούν τα προβλήματα, έτσι ώστε να υπάρξει μια δυναμικότερη και πιο τεκμηριωμένη φωνή διαμαρτυρίας προς όλες τις Αρχές. Χρειάζονται πλήρη στοιχεία όλων των προβλημάτων, έτσι ώστε να μην μπορούν να αμφισβητηθούν και να απαιτηθεί να εφαρμοστούν οι νόμοι.

Η παραβατικότητα για να παταχθεί χρειάζεται τεκμηρίωση.

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Κίου Νικόλαος Σαρηγιάννης κοινοποίησε σήμερα το ακόλουθο κάλεσμα για συγκέντρωση πληροφοριών: 

“Προς τους κατοίκους Νέας Κίου

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέας Κίου σας ενημερώνει ότι:

Χρειάζεται πληροφορίες σχετικά:

1. Με ακίνητα που έχουν καταπατηθεί, στον κάμπο ή στον οικισμό από οιονδήποτε.

2. Με εκκρεμότητες από πώληση αγροτεμαχίων ή οικιών.

3. Οι καταγγελίες για κλοπές, καταστροφές και παραβάσεις που γίνονται από τους κατοίκους και δημότες προς τους αρμοδίους (ΕΛΑΣ κλπ) να γνωστοποιούνται , ώστε το Συμβούλιο να έχει άμεση ενημέρωση, να καταγράφει και να προβαίνει στις κατάλληλες ενέργειες.

Για το Τοπικό Συμβούλιο

Νικόλαος Σαρηγιάννης”

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ