Εκδρομή του “Καββαδία” στην Αθήνα για το “Βρε καλώς τους”

- Advertisement -

Πιστός στο θεατρικό ραντεβού των τελευταίων χρόνων, ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού “Ο Καββαδίας”, διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στην Αθήνα την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019.

- Advertisement -

 

Τη φετινή χρονιά επιλέχθηκε η παράσταση “Βρε καλώς τους”, μια γαλλική κωμωδία των Guy Laurent & Marc de Chauveron, που μεταφέρεται στη σκηνή του θεάτρου “Βρετάνια”, σε σκηνοθεσία του Πέτρου Φιλιππίδη και διασκευή του Λάκη Λαζόπουλου.

Στην σχετική ενημέρωση του δ.σ. του συλλόγου, αναφέρονται ενημερωτικά τα εξής:
Η ημερήσια εκδρομή μας θα ξεκινήσει με ξενάγηση και περιήγηση στο Βοτανικό Κήπο Ι. & Α. Διομήδους, στο Χαϊδάρι. Πρόκειται για ένα Κοινωφελές Ίδρυμα, το οποίο ιδρύθηκε το 1951, μετά το θάνατο του Αλεξάνδρου Διομήδους, που κληροδότησε μέρος της περιουσίας του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σήμερα, αποτελεί το μεγαλύτερο σε έκταση Βοτανικό Κήπο της Ελλάδας αλλά και όλης της Ανατολικής Μεσογείου. Επίσης, επιτελεί σημαντικό εκπαιδευτικό και επιστημονικό έργο, αφενός φέρνοντας σε επαφή το ευρύ κοινό με μέρος από το φυτικό πλούτο του πλανήτη, αφετέρου βοηθώντας στη διατήρηση και προστασία σπανίων και απειλούμενων φυτών.

Θα ακολουθήσει φαγητό μετά μουσικής και γλέντι στο μεζεδοπωλείο “Λιοτρίβι” στο Περιστέρι.

Στη συνέχεια, ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Παύλος Χαϊκάλης, το αχτύπητο δίδυμο της κωμωδίας, το οποίο απογειώνει, με έναν μαγικό σκηνοθετικό τρόπο, ο έτερος μετρ του είδους, Πέτρος Φιλιππίδης, καθώς και ένας θίασος καταξιωμένων ηθοποιών, μας υποδέχονται στο θέατρο “Βρετάνια”, για να απολαύσουμε την πιο ξεκαρδιστική συνύπαρξη αυτού του χειμώνα…

Το συνολικό εισιτήριο κοστίζει 43€ και περιλαμβάνει το λεωφορείο, το θέατρο, τον περίπατο με ξενάγηση στο βοτανικό κήπο καθώς και τη διασκέδαση με φαγητό και απεριόριστο κρασί. Παράλληλα, ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ για την παράσταση.

Φυσικά μπορούν να προσέλθουν και όσοι φίλοι επιθυμούν και μένουν στην Αθήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι για την εκδρομή μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή έως την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, γιατί πρέπει να ενημερωθεί εγκαίρως το θέατρο και το εστιατόριο για τον ακριβή αριθμό ατόμων. Για περαιτέρω πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6972247224 ή στο “inbox” του Συλλόγου.

Ελάτε να φτιάξουμε όλοι μαζί μια μεγάλη παρέα και να περάσουμε υπέροχα!!!”

 

 

- Advertisement -

________________