Δράσεις ευαισθητοποίησης στο ζήτημα των αδεσπότων από το σωματείο «Αγάπη» Ερμιονίδας

- Advertisement -

Έντονα δραστηριοποιείται το τελευταίο χρονικό διάστημα το Φιλοζωϊκό & Περιβαλλοντικό Σωματείο Ερμιονίδας «Αγάπη», με συνεχείς αναρτήσεις για ευαισθητοποίηση των κατοίκων γύρω από τα αδέσποτα.

- Advertisement -

 

Οι τελευταίες αναρτήσεις αφορούν τα νεογέννητα κουταβάκια που βρέθηκαν σε χαρτόκουτο δίπλα σε κάδο απορριμμάτων, ευχαριστήριο προς τους γονείς των παιδιών των παιδικών σταθμών Ερμιονίδας για τα τρόφιμα που συγκέντρωσαν, όπως και την διάθεση χειροτεχνιών.

Πιο αναλυτικά:

– Τα κουταβάκια βρίσκονται σε ασφαλή μέρος, να “ευχαριστήσουμε» τον συνάνθρωπο μας για αυτήν την Χριστιανική του πράξη…να τα πετάξει ούτε 10 ημερών μωρά δίπλα στον κάδο σκουπιδιών
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ !!! Θα ζήσουν ΟΛΑ και θα τους βρούμε και τα καλύτερα σπίτια! Όποιος γνωρίζει κάτι ΠΡΈΠΕΙ να ενημερώσει …όσο μένουν ατιμώρητοι δεν θα σταματήσουν να λειτουργούν και να φέρονται σε ζωντανές ψυχές κατ αυτόν τον τρόπο …σαν να είναι σκουπίδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όποιος μπορεί και θέλει, υπάρχει άμεση ανάγκη για γάλα κουταβιών! Σας παρακαλούμε όλους πολύ, τα κουτάβια χρειάζονται τάισμα με μπιμπερό, μόνοι μας δεν τα βγάλουμε πέρα!

-Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ, τους γονείς των παιδιών των παιδικών σταθμών Κρανιδίου κ Ερμιόνης και ιδιαίτερα τη νηπιαγωγό, φίλη και ενεργή εθελόντρια του σωματείου μας Μαρία Οικονόμου ,που είχε την ιδέα και την όλη οργάνωση της συγκέντρωσης τροφών για τα αδέσποτα της περιοχής μας, στα πλαίσια του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας των ζώων!!! Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!!!

-Όμορφες χειροποίητες δημιουργίες από φίλη που δεν έχει πρόσβαση στο internet προς διάθεση. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τα αδέσποτα της περιοχής μας. Τιμούλες μόνο inbox

Ποιοί είμαστε……
Μία ομάδα εθελοντών, με απεριόριστη ΑΓΑΠΗ για τα ζώα, που μας ενδιαφέρει να τα βλέπουμε σε ένα περιβάλλον υγιές. Είμαστε ένα νόμιμο, μη κερδοσκοπικό σωματείο, με αριθμό Πρωτοδικείου 171Ε/10-7-2017. Δεν διαθέτουμε καταφύγιο και η όλη προσπάθεια στηρίζεται σε εθελοντές και σε δωρεές.
Σκοπός μας είναι:
Η περισυλλογή, ο εμβολιασμός, η στείρωση, η αποθεραπεία, η προώθηση για υϊοθεσία αδέσποτων και μη ζώων.
Το έργο μας είναι πολύ δύσκολο και, προκειμένου να επιτευχθεί, χρειάζεται συλλογική δουλειά και προσπάθεια εκ μέρους όλων μας.
Πώς μπορείτε να συνδράμετε στο έργο μας:
– Eνημερωθείτε για τις ανάγκες των ζώων και τις υποχρεώσεις που επιβάλλει ο νόμος 4039/12 «Περί προστασίας των δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων συντροφιάς».
– Γίνετε μέλος της ομάδας μας.
– Ενημερωθείτε για τη δράση μας και ενημερώστε και τους γύρω σας.
– Προβείτε σε μία εικονική υϊοθεσία.
– Φιλοξενείστε ένα ζωάκι στο χώρο σας.
– Μην αγνοήσετε ένα τραυματισμένο ζώο.
– Χαρίστε πράγματα, που δεν χρειάζεστε πλέον.
– Δωρίστε τροφές, φάρμακα κ.ο.κ.
– Πάρτε μέρος στις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες του σωματείου μας.
Το σλόγκαν μας είναι: «Υγιή ζώα και καθαρό περιβάλλον είναι ένδειξη πολιτισμού».

Επικοινωνείστε μαζί μας στα παρακάτω:
• Tηλέφωνα: 6987705280 για ελληνικά και 6987705282 για αγγλικά
• E-mail : [email protected]
• Facebook :

Οι απόψεις σας θα μας βοηθήσουν στο έργο μας.
Η εγγραφή είναι 10 ευρώ άπαξ και η ετήσια συνδρομή 20 ευρώ. Ένα μικρό υστέρημα από το εισόδημά σας μπορεί να σημαίνει μία θεραπεία, μία στείρωση, μερικούς εμβολιασμούς για κάποια από τα ζώα της περιοχής μας. Λογ/σμος Τραπεζης: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN GR17 0172 5280 0055 2809 0614 781.

 

- Advertisement -
 

________________