Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣτην Αργολίδα ο Π.Νίκας για τεχνικό πρόγραμμα και προετοιμασία για τον χειμώνα

Στην Αργολίδα ο Π.Νίκας για τεχνικό πρόγραμμα και προετοιμασία για τον χειμώνα

Στην Αργολίδα βρέθηκε χθές το πρωί ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος είχε συνεργασία με στελέχη και υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας.

 

Στο πλαίσιο της μακράς σύσκεψης, όπως έγινε γνωστό, ο περιφερειάρχης έδωσε κατευθύνσεις σχετικά με την σύνταξη του Τεχνικού Προγράμματος και του προϋπολογισμού της Π.Ε.

Παράλληλα, συζητήθηκαν και δόθηκαν οδηγίες ως προς τις ενέργειες που πρέπει να αναληφθούν, τόσο σε μεσοπρόθεσμο πλαίσιο, όσο και αμέσως -όπως ο καθαρισμός των ρεμάτων, εν όψει του χειμώνα.

Προετοιμάζεται συνάντηση με τον Κ.Καραμανλή

Ολα τα μεγάλα έργα υποδομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ανά Περιφερειακή Ενότητα, θα αποτελέσουν το αντικείμενο συνάντησης που θα έχει ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο περιφερειάρχης, που είχε χθες επικοινωνία με τον υπουργό, θα θέσει στο τραπέζι κάθε ένα από τα σημαντικά οδικά έργα στην Περιφέρεια, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται η σύνδεση του Ναυπλίου με τον αυτοκινητόδρομο Α7 (Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα / Σπάρτη), ο δρόμος Καλαμάτα – Ριζόμυλος και ο δρόμος Σπάρτη – Γύθειο.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ