Αντιγριπικός εμβολιασμός στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Ναυπλίου

- Advertisement -

Ο Δήμος Ναυπλιέων, εν όψει του αντιγριπικού εμβολιασμού, ενημερώνει τους δημότες του, ότι στο Κοινωνικό Ιατρείο Ναυπλίου έχουν την δυνατότητα δωρεάν εμβολιασμού, αφού πρώτα έχουν προμηθευτεί το αντίστοιχο εμβόλιο. 

- Advertisement -

 

Το ιατρείο λειτουργεί καθημερινά, στην οδό 25η Μαρτίου 75.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (8.00-13.00), να δηλώνετε το ενδιαφέρον εμβολιασμού σας στο τηλέφωνο 27520-28133, προκειμένου να καθοριστεί το ραντεβού σας.

 

Δωρεάν μέτρηση της αρτηριακής πίεσης

Επίσης, ο Δήμος Ναυπλιέων ενημερώνει ότι το Γραφείο Προστασίας- Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, οργανώνει δράση για τον 24ωρο έλεγχο και την καταγραφή της αρτηριακής πίεσης.
Η 24ωρη καταγραφή πίεσης γίνεται με φορητό ηλεκτρονικό πιεσόμετρο που μετρά την πίεση κάθε 15 με 30 λεπτά επί 24 ώρες.
Η εφαρμογή της τεχνικής αυτής παρέχει τη δυνατότητα πολλαπλών μετρήσεων της πίεσης μακριά από το «στρεσογόνο» περιβάλλον του ιατρείου. Έτσι αποκτάται πλήρης εικόνα της πίεσης στις συνηθισμένες συνθήκες μιας εργάσιμης μέρας, κατά τη διάρκεια της εργασίας, στο σπίτι και τον ύπνο.
Η ανάλυση των μετρήσεων θα γίνει στο κοινωνικό ιατρείο από τον ιατρό -καρδιολόγο Πέτρο Καλογερόπουλο, διευθυντή Καρδιολογικού Τμήματος και υπεύθυνο Ιατρείου Υπέρτασης του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι».
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για ραντεβού και περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 27520-28133

 

- Advertisement -

________________