Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΣυγκέντρωση αλληλεγγύης στον Κουρδικό λαό μπροστά από το Δημαρχείο του Ναυπλίου

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Κουρδικό λαό μπροστά από το Δημαρχείο του Ναυπλίου

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Κουρδικό λαό Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 7.00μμ μπροστά από το Δημαρχείο του Ναυπλίου

Συγκλονισμένοι και ανήσυχοι παρακολουθούμε την εισβολή του τούρκικου στρατού και των φονταμενταλιστικών παραστρατιωτικών ομάδων που μάχονται στο πλευρό του στην Βορειοανατολική Συρία, τους βομβαρδισμούς κατοικημένων περιοχών, τις σφαγές, το νέο προσφυγικό κύμα, την προσπάθεια εθνοκάθαρσης του κουρδικού στοιχείου που είναι πλειοψηφικό σε αυτή την περιοχή.

Την ήδη δύσκολη κατάσταση επιδεινώνει το πράσινο φως που άμεσα ή έμμεσα έχουν δώσει οι μεγάλες δυνάμεις στην κυβέρνηση της Τουρκίας, η αλλοπρόσαλλη και αντιφατική πολιτική τους, καθώς και η εμφανής απροθυμία τους να συγκρουστούν για οικονομικούς ή/και γεωπολιτικούς λόγους με την Τουρκία. Υποτονική είναι η αντίδραση και της ελληνικής κυβέρνησης.

Σταθερή μας πεποίθηση είναι ότι μόνο η ειρήνη, η φιλία και η συνεργασία όλων των λαών της ευρύτερης περιοχής μας, το απαραβίαστο των συνόρων, καθώς και το δικαίωμα όλων των λαών να έχουν την δική τους πατρίδα, να μιλούν τη γλώσσα τους και να αναπτύσσουν τον πολιτισμό τους σύμφωνα με τα ήθη και έθιμα τους μπορούν να διασφαλίσουν το κοινό μας μέλλον και την ευημερία μας.
Με τις σκέψεις αυτές καλούμε τους πολίτες της περιοχής μας σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Κουρδικό λαό μπροστά από το Δημαρχείο του Ναυπλίου, την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 7.00μμ

Ενεργοί πολίτες της περιοχής

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ