Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑ2η συνάντηση της Ομάδας Υποστήριξης Φροντιστών Πασχόντων της «Αλληλεγγύης»

2η συνάντηση της Ομάδας Υποστήριξης Φροντιστών Πασχόντων της «Αλληλεγγύης»

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Αργολίδας ΣΥΚΑ.ΦΙ.ΑΡ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ενημερώνει, ότι σήμερα Σάββατο 12 Oκτωβρίου 2019, στις 6 το απόγευμα, στα γραφεία του Συλλόγου, θα πραγματοποιήσει την 2η συνάντησή της η «Ομάδα Υποστήριξης Φροντιστών Πασχόντων από Καρκίνο και χρονίων ασθενειών».

 

Σκοπός είναι η ψυχολογική στήριξή τους. Συντονιστής της ομάδας είναι ο κ. Αλέξανδρος Ν. Μουσούρος, κλινικός ψυχολόγος BA, MSc – ψυχοθεραπευτής Master Practitioner in Cognitive Behavioral Therapy, BACP Member.

Να τονίσουμε για άλλη μια φορά ότι βασικοί στόχοι της ομάδας είναι το μοίρασμα, το δέσιμο των μελών, η συναισθηματική αποφόρτιση, η ψυχολογική υποστήριξη και η εκμάθηση νέων δεξιοτήτων. Επειδή το αύριο το φτιάχνουμε σήμερα, καλό είναι στο όποιο ταξίδι να μην ταξιδεύουμε μόνοι. «Μπορεί μόνος να πηγαίνεις πιο γρήγορα, αλλά με παρέα θα πας πιο μακριά».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του συλλόγου 27510-68858 κατά τις ώρες λειτουργίας του (Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη – Παρασκευή 10 πμ-1μμ και Τετάρτη 6-9 μμ.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ