Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕκδρομή στην όμορφη Καρυά από το "Νέο Σχολείο"

Εκδρομή στην όμορφη Καρυά από το “Νέο Σχολείο”

Το όμορφο χωριό της Καρυάς επισκέφθηκε χθές Πέμπτη το Γυμνάσιο του Νέου Σχολείου, δινοντας ζωντάνια στα όμορφα σοκάκια του. Ο Σύλλογος «το Αρτεμίσιο», αφου υποδέχτηκε, ξενάγησε και κέρασε τους μικρούς επισκέπτες και τους συνοδούς, τους μίλησε για την ιστορία και τις ομορφιές του.

 

«Είναι πολύ όμορφο να φτάνεις με τους μαθητές σου σ’ ένα πανέμορφο χωριό, να σε υποδέχεται ο πρόεδρος του Συλλόγου «Το Αρτεμίσιο» να τριγυρίζει μαζί μας στα σοκάκια μιλώντας μας για το χωριό τους, να τρως τυροπιτάρια – κέρασμα που έφτιαξαν με αγάπη οι γυναίκες του χωριού και να φεύγουμε όλοι τόσο χαρούμενοι.

Είστε εσείς που κάνετε τη διαφορά!!!!!!!!! Ό,τι καλύτερο και διαφορετικό για τον πρώτο μας σχολικό περίπατο. Ευχαριστούμε πολύ για όλα. Θα ξανάρθουμε!», έγραψε η Πένυ Κουραβέλου- καθηγήτρια του σχολείου.

 

Να θυμίσουμε ότι την Παρασκευή, 27/9 ο σύλλογος «το Αρτεμίσιο» υποδέχτηκε στο πλαίσιο της ημέρας σχολικού αθλητισμού 600 μαθητές και μαθήτριες τριών γυμνασίων της Αργολίδας με τους/τις συνοδούς εκπαιδευτικούς. Στόχος της επίσκεψης ήταν η γνωριμία με το ορεινό τοπίο της Αργολίδας, η επικοινωνία με τη φυσική ομορφιά και η ήπια άθληση σε εξωτερικό χώρο. Το χωριό γέμισε από παιδικές παρουσίες που θύμιζαν εποχές ακμής της κοινότητας της Καρυάς.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ