Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣυνελήφθη άμεσα 36χρονος για απόπειρα ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου στην Αργολίδα

Συνελήφθη άμεσα 36χρονος για απόπειρα ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου στην Αργολίδα

Συνελήφθη χθες (9.10.2019) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους Μυκηνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους- Μυκηνών, ένας 36χρονος για απόπειρα ληστείας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης, που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άργους- Μυκηνών, προέκυψε ότι ο συγκεκριμένος, χθες (9.10.2019) το απόγευμα, προσέγγισε ηλικιωμένο, τον οποίο τραυμάτισε, προσπαθώντας να του αφαιρέσει το πορτοφόλι, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, εντόπισαν λίγο αργότερα τον δράστη σε τοπική κοινότητα του Δήμου και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς θα oδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Άργους- Μυκηνών, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Αναζήτηση 67χρονου που δεν επέστρεψε στις Αγροτικές Φυλακές Τίρυνθας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 67χρονου κρατούμενου στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Ενηλίκων Τίρυνθας, ο οποίος δεν επέστρεψε χθες το μεσημέρι μετά από τη λήξη της άδειας που είχε λάβει.

Ο προαναφερόμενος εξέτιε ποινή κάθειρξης για διάφορα αδικήματα.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ