Καλές πρακτικές εφαρμοσμένης κοινωνικής πολιτικής σε τοπικό επίπεδο

- Advertisement -

Μετά από πρόσκληση του αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Αργολίδας κ. Ιωάννη Μαλτέζου, θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, εργαστήριο ενδυνάμωσης των εταίρων της Κ.Σ Αργολίδας, όπου θα αναλυθούν οι καλές πρακτικές εφαρμοσμένης κοινωνικής πολιτικής σε τοπικό επίπεδο και αφορά την διανομή τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

- Advertisement -

 

Το εργαστήριο εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ/FEAD 2014-2020 «Διοικητικές Κοινωνικές Υπηρεσίες ενεργοποίησης – έναρξης των πράξεων 2018-2019 του ΤΕΒΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου: Κοινωνικές Συμπράξεις Αργολίδας, Λακωνίας, Μεσσηνίας»

Το εργαστήριο έχει ως θέμα: «Ενδυνάμωση των Κοινωνικών Συμπράξεων & των Εταίρων τους. Καλές πρακτικές εφαρμοσμένης κοινωνικής πολιτικής σε τοπικό επίπεδο».

Στην εκδήλωση θα παραστούν:
Α) ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας κ. Ιωάννης Μαλτέζος
Β) ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας & Πρόνοιας Περιφέρειας Πελοποννήσου, κ. Δημήτριος Σχοινοχωρίτης
Γ) ο Γενικός Δ/ντής Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Βασίλειος Διαμαντόπουλος

Από την Π.Ε Αργολίδας θα συμμετέχει η κ. Ελένη Δεμελή-προϊσταμένη Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αργολίδας και υπεύθυνη υλοποίησης έργου ΤΕΒΑ στην Κ.Σ. Π.Ε. Αργολίδας.
Από τους εταίρους της Κοινωνικής Σύμπραξης θα συμμετέχει , ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης του Δ. Ναυπλιέων, κ. Ραφαήλ Μπαρού, ο οποίος και θα μιλήσει για την εμπειρία από διανομή τροφίμων του ΤΕΒΑ στο Ναύπλιο.
Επίσης θα συμμετέχουν οι εκπρόσωποι των εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης Αργολίδας, καθώς και εκπρόσωποι του τεχνικού συμβούλου του Έργου.

Το εργαστήριο ενδυνάμωσης των εταίρων της Κ.Σ Αργολίδας θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στο κτίριο της Π.Ε Αργολίδας, ώρες 09:30-14:30.

 

 

- Advertisement -

________________