Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠλήρη πιστοποίηση έλαβε από την ΑΔΙΠ το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου

Πλήρη πιστοποίηση έλαβε από την ΑΔΙΠ το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου

Μετά από σχετική αξιολόγηση του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών το 2019 από εξωτερική επιτροπή κριτών,  συγκροτημένη από την  ΑΔΙΠ (Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση), το Τμήμα πιστοποιήθηκε και μάλιστα κρίθηκε ως ΠΛΗΡΩΣ συμμορφούμενο με τα κριτήρια ποιότητας όμορων ακαδημαϊκών μονάδων διεθνώς.

 

Σχετική η ενημέρωση απο την κα Αγγελική Σπυροπούλου-αναπλ.καθηγήτρια, πρόεδρο του Τμ.Θεατρικών Σπουδών:

Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές του ΤΘΣ, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το Τμήμα μας έλαβε ΠΛΗΡΗ πιστοποίηση από την ΑΔΙΠ (βαθμολογήθηκε με Α’ στα 8 από τα 10 σημεία της αξιολόγησης από εξωτερικούς κριτές) και αυτό είναι εξαιρετική επιτυχία!

Στο εξής, τα πτυχία σας θα φέρουν το σήμα του πιστοποιημένου τμήματος, που μπαίνει πλέον στον διεθνή ακαδημαϊκό χάρτη, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη εγκυρότητα στις σπουδές σας. Ήδη το σήμα αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για τη συμβολή σας στη διαδικασία πιστοποίησης του τμήματος το προηγούμενο εξάμηνο, η οποία ήταν πολύ σημαντική για το άριστο αποτέλεσμα που επιτύχαμε η διοίκηση, οι διδάσκοντες, το προσωπικό και εσείς, οι φοιτητές και οι φοιτήτριές μας.

Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε έτσι όλοι μαζί για τη βελτίωση και την πρόοδο του Τμήματός μας.

Σας ευχόμαστε καλή ακαδημαϊκή χρονιά! “

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ