Κ.Τζιούμης: “Ακραίο καιρικό φαινόμενο – Θα καταγραφούν όλες οι ζημιές”

- Advertisement -

Ως εξαιρετικά ακραίο φαινόμενο χαρακτήρισε ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, την έντονη βροχόπτωση – χαλαζόπτωση που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (04/10) στην πόλη της Τρίπολης.

- Advertisement -

 

Ο κ.Τζιούμης σε δηλώσεις του στην κάμερα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης γνωστοποίησε πως υπάρχουν πλημμυρισμένα υπόγεια, ενώ από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης του καιρικού φαινομένου – όπως ανέφερε – τα συνεργεία του Δήμου, η πολιτική προστασία, η ΔΕΥΑΤ και η πυροσβεστική βρίσκονται επί ποδός για να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

«Ο Δήμος Τρίπολης είναι σε συνεννόηση με την πολιτική προστασία και την πυροσβεστική από την πρώτη στιγμή. Το μεγαλύτερο πρόβλημα υπήρξε από φύλλα και σκουπίδια που έκλεισαν τις σχάρες των φρεατίων και δεν μπορούσαν να τραβήξουν το νερό», ενώ συμπλήρωσε: «Η ΔΕΥΑΤ έχει ξεκινήσει εδώ και 15 ημέρες τον καθαρισμό των φρεατίων, αλλά το πρόβλημα προκλήθηκε από τα υλικά που έκλεισαν τα φρεάτια».

Τέλος ο Δήμαρχος τόνισε: «Θα δούμε τις ζημιές, που έχουν γίνει σε υπόγεια συμπολιτών μας. Θα καταγραφούν, για να δούμε τι μπορεί να γίνει».

 

- Advertisement -

________________