ΑΡΓΟΣ: Τι είπε ο Ν. Γκαβούνος για το νέο καθεστώς στην αφισοκόλληση στην πόλη… (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, μεταξύ του αντιδημάρχου Άργους-Μυκηνών Νίκου Γκαβούνου, του μέλους της Δημοτικής Ενότητας Άργους Ανδρέα Σαρρή και των ιδιοκτητών γραφείων τελετών του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

- Advertisement -

 

Σε αυτή την ανάρτηση το βίντεο του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tv στο οποίο ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκαβούνος εξηγεί το νέο καθεστώς στην πόλη του Άργους.

Το ΒΙΝΤΕΟ: 

 

Υπήρξε συζήτηση και ενημέρωση για το θέμα της ρύπανσης της πόλης, από την ανεξέλεγκτη επικόλληση αγγελτηρίων σε δέντρα και κολώνες.

Αποφασίστηκε ότι δεν θα επιτρέπεται από εδώ και στο εξής η τοιχοκόλληση αγγελτηρίων σε άλλα σημεία, πλην των ειδικών πλαισίων που θα τοποθετηθούν από τις υπηρεσίες του Δήμου άμεσα, μετά από την υπόδειξη των σημείων από τους ιδιοκτήτες των γραφείων.

Η πρωτοβουλία της δημοτικής Αρχής αντιμετωπίζεται θετικά από τους ιδιοκτήτες των γραφείων τελετών του Άργους , οι οποίοι διαβεβαίωσαν τους εκπροσώπους του Δήμου ότι θα συνεργαστούν και ταυτόχρονα θα αναλάβουν την ευθύνη να απομακρύνουν άμεσα όλα τα παλιά αγγελτήρια από τις κολώνες του κέντρου της πόλης.

 

- Advertisement -

________________