Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑΝΑΒΑΣΗ ΑΧΛΑΔΟΚΑΜΠΟΥ 2019: Η Ανάβαση που ξέρετε ...αλλά αλλιώς!

ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΧΛΑΔΟΚΑΜΠΟΥ 2019: Η Ανάβαση που ξέρετε …αλλά αλλιώς!

Στις 12 και 13 Οκτωβρίου το ΑΣΣΟΑΑ, με την έγκριση της ΟΜΑΕ και την συνδρομή της ΑΛΜΑ Ναυπλίου, διοργανώνει την Ανάβαση Αχλαδόκαμπου, αγώνα που προσμετράει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων.

Η Ανάβαση Αχλαδόκαμπου, έχει γίνει η γιορτή του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της Πελλοπονήσου και είναι σταθερά στην τριάδα των καλύτερων Αναβάσεων του Πρωταθλήματος σύμφωνα με τις απόψεις των οδηγών και των χιλιάδων θεατών που την παρακολουθούν .

Η γεμάτη προκλήσεις διαδρομή είναι ταυτόχρονα τεχνική και γρήγορη με πολλές διαφορετικές στροφές με πολύ καλή πρόσφυση.

Η διαδρομή έχει ασφαλτοστρωθεί πρόσφατα και έχει καινούργια μπαριέρα ασφαλείας σε όλο το μήκος της.

Φέτος ο ανανεομένος αγώνας θα διεξαχθεί σε διαφορετική εποχή από ότι συνήθως, το διήμερο 12-13 Οκτωβρίου.
Ο αγώνας φέτος θα έχει κάποιες διαφορές και καινοτομίες έτσι ώστε να αποκτήσει ένα νέο χαρακτήρα, περισσότερο ενδιαφέρον και και να γίνει ακόμη πιό αγαπητός σε θεατές και οδηγούς.
Μερικές από τις καινοτομίες:

Η διαδρομή θα τερματίζει πλέον στα 6,2 χλμ κάτι που την καθιστά πλέον τη μεγαλύτερη του Πρωταθλήματος, αυξάνοντας την πρόκληση και την διασκέδαση για τον οδηγό , που μαζί με την ταχύτητα πρέπει να έχει και τον ανάλογο ρυθμό για πετύχει τον καλύτερο χρόνο.

Ο χώρος των Pits θα είναι αμέσως πριν την εκκίνηση, κάνοντας πολύ πιο εύκολη την πρόσβαση των θεατών από Αθήνα ,Άργος και Ναύπλιο ,αφού θα έχουν να περπατήσουν μόνο τον χώρο των Pits ,για να βρεθούν στον αγώνα.Η πρόσβαση από Τρίπολη παραμένει η ίδια , με τους θεατές να σταθμεύουν μετά το Park-Ferme σε τεράστιο χώρο.

Οι συμμετοχές έχουν ήδη ανοίξει και οι αγωνιζόμενοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην Ανάβαση Αχλαδόκαμπου πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου στο Σύστημα Διαδικτυακής Διαχείρισης Aγώνων (ΣΔΔΑ) της ΟΜΑΕ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση e-omae-epa.gr.

Για την φιλοξενία των Οδηγών και των Ομάδων έχουμε εξασφαλίσει προσφορές στα
Παρακάτω ξενοδοχεία:
1) ELENA HOTEL στο Ναύπλιο τηλ.27520 23888 ,μονόκλινο 40 ,δίκλινο 55 και τρίκλινο 65,
2) ΝAYPLIA HOTEL στο Ναύπλιο τηλ.27520 28167 ,μονόκλινο 35 ,δίκλινο 45 και τρίκλινο 55.
3) PARK HOTEL στο Ναύπλιο τηλ.27520 27428, μονόκλινο 42, δίκλινο 63.

H Γραμματεία του Αγώνα θα λειτουργεί στα γραφεία του Σωματείου Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. από την Τρίτη 1 Οκτωβρίου στις 19:00-21:00 εως και την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019, στην οδό Γρ.Λαμπράκη 25 Αγ.Δημήτριος. Το Σάββατο και την Κυριακή 12 και 13 Οκτωβρίου θα λειτουργεί στο χώρο των pits της Ανάβασης.

Πληροφορίες: Γραφεία Σωματείου ΑΣΣΟΑΑ Γρ.Λαμπράκη 25 Αγ.Δημήτριος Αθήνα | Τηλέφωνα: 6974 759800 6974 476407 | Website:www.assoaamotorsport.blogspot.com | Facebook: A.Σ.Σ.Ο.Α.Α. | E-mail: [email protected]

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ