Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑMε 10 θέματα το Δ.Σ. Δήμου Ερμιονίδας

Mε 10 θέματα το Δ.Σ. Δήμου Ερμιονίδας

Δέκα θέματα περιλαμβάνει η ατζέντα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας, που θα γίνει στη αίθουσα του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου αυτή την Τετάρτη 2/10 και ώρα 18:30.

 

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

-Έγκριση της υπ’ αρ. 24/2019 (ΑΔΑ: ) απόφασης του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Ερμιονίδας με θέμα: «Εισηγητική πρόταση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ερμιονίδας για την αποζημίωση του Προέδρου του Δ.Σ. της Επιχείρησης»

-Σχετικά με αίτηση ένταξης σε Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας

-Ορισμός Προέδρου και Παραγωγικών Τάξεων της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ερμιονίδας (άρθρο 50 Ν. 1566/1985 και υπ’ αρ. Δ4/86 απόφαση Υπ.Ε.Π.Θ.)

-Ορισμός μελών Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Παιδείας Δήμου Ερμιονίδας»

-Ορισμός μελών του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ερμιονίδας με την επωνυμία: «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ερμιονίδας»

-Ορισμός μελών του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ερμιονίδας με την επωνυμία: «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ερμιονίδας»

-Σχετικά με τον ορισμό μελών στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης για το έργο: «Κατασκευή κυκλοφοριακού κόμβου στην έξοδο από Κρανίδι προς Πορτοχέλι»

-Σχετικά με τον ορισμό μελών στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης για το έργο: «Ολοκλήρωση αποχετευτικού δικτύου Κρανιδίου»

-Ορισμός μέλους στην Επιτροπή για επανασύνδεση καταναλωτών, των οποίων η παροχή ρεύματος έχει απενεργοποιηθεί λόγω ληξιπρόθεσμων χρεών (ΚΥΑ αριθμ. ΥΠΕΝ/ΥΠΡΓ/7408/1228/08.02.2018, ΦΕΚ 474Β’/14.02.2018)
-Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Ερμιονίδας οικ. έτους 2019.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ