Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΤάσος Κολιγκιώνης: Το Ναύπλιο στο επίκεντρο του Παγκόσμιου bodybuilding και αγώνων Σωματικής...

Τάσος Κολιγκιώνης: Το Ναύπλιο στο επίκεντρο του Παγκόσμιου bodybuilding και αγώνων Σωματικής Διάπλασης διοργανώνει τους επόμενους Μεσογειακούς Αγώνες… (ΒίντεοΣυνέντευξη)

Για άλλη μια φορά, όπως είναι γνωστό, στο διάστημα από 20-22 Σεπτεμβρίου 2019 ο Πρωταθλητής μας Τάσος Κολιγκιώνης μας έκανε υπερήφανους, αφού ανέβηκε τρεις φορές στο βάθρο. Είναι εντυπωσιακό μάλιστα ότι στέφτηκε χρυσός πρωταθλητής στο πολύ δύσκολο Αrnold Classic.

 

Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Πέραν όμως από τις αγωνιστικές του επιτυχίες ο Τάσος Κολιγκιώνης σημειώνει και άλλες επιτυχίες στο χώρο της διοργάνωσης αγώνων στην Ελλάδα και ειδικά στο Ναύπλιο. Για την χρονιά που έρχεται, τρεις διοργανώσεις θα γίνουν στο Ναύπλιο. Ιδιαίτερη τιμή μάλιστα για την πόλη θα είναι η διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων τον Νοέμβριο του 2020, που είναι ένας επίσημος, θεσμικός δηλαδή αγώνας.

Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Καζάς συναντήθηκε για μια ακόμη φορά με τον Τάσο Κολιγκιώνη και έτσι το argonafplia.gr παρουσιάζει σήμερα την συνέντευξη του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tv με τον Ναυπλιώτη πολυνίκη αστέρα του bodybuilding.

Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη αφού δεν αναφέρεται μόνο στις αγωνιστικές επιτυχίες του Τάσου, αλλά και στις διοργανώσεις που έρχονται και θα αποτελέσουν επιτυχίες για την ίδια την χώρα και την πόλη του Ναυπλίου.

Δείτε την συνέντευξη και ακούστε τι λέει ο Τάσος απαντώντας σε ερωτήματα του Μιχάλη Καζά.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ