Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΔημ. Καμιζής : "Παρέδωσα την αποθήκη του Δήμου σε άριστη κατάσταση το...

Δημ. Καμιζής : “Παρέδωσα την αποθήκη του Δήμου σε άριστη κατάσταση το 2014”

«Φαίνεται ότι η ιστορίες επαναλαμβάνονται και δεν μπορεί, κάποια ευθύνη έχουν και οι Δημότες -Ψηφοφόροι για αυτή την επανάληψη…»

 

Τα παραπάνω αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρώην δήμαρχος Ερμιονίδας, Δημήτρης Καμιζής, με αφορμή τα δημοσιεύματα για την κατάσταση που επικρατούσε στις αποθήκες του Δήμου κατά την παραλαβή από τον νέο δήμαρχο, Γιάννη Γεωργόπουλο. Τονίζει δε, πως ο ίδιος παρέδωσε στον κ.Σφυρή τον χώρο σε άριστη κατάσταση…

 

Και συνεχίζει ο κ. Καμιζής: «Θυμήθηκα την κατάσταση που βρήκα δυστυχώς από την ίδια Δημοτική Αρχή τον Ιανουάριο του 2011, ως νέος δήμαρχος του Καλλικρατικού πλέον Δήμου Ερμιονίδας στον χώρο φύλαξης των οχημάτων του Δήμου, που τότε ήταν ο περίβολος των παλαιών σφαγείων Κρανιδίου.

Το 2011 λίγους μήνες αφ ότου ανέλαβα τα καθήκοντά μου ως δήμαρχος του τότε νέου Καλλικρατικού Δήμου Ερμιονίδας, με πρωτοβουλία μου ενοικιάσαμε από την Α.Τ.Ε. τις παλαιές αποθήκες στην Αυλώνα Κρανιδίου (εστεγασμένοι χώροι 1000τμ και ελεύθερο οικόπεδο 7 περίπου στρεμ., έναντι του ποσού των 500 ευρώ μηνιαίως) προκειμένου να στεγάσουμε τα οχήματα του Δήμου και τα πάσης φύσεως υλικά και εργαλεία . Τον χώρο αυτόν τον διαμορφώσαμε με προσωπική μου επίβλεψη (κεντρική είσοδος, αποκατάσταση περίφραξης, τουαλέτες προσωπικού ,γραφείο κίνησης ,ράφια , ιματιοθήκες προσωπικού κλπ).

Ο χώρος αυτός λοιπόν που προσέφερε σημαντικές ευκολίες στην διαχείριση και φύλαξη των οχημάτων, εργαλείων και υλικών αλλά και ανθρώπινες συνθήκες στο προσωπικό καθαριότητας, παραδόθηκε σε απόλυτη τάξη και ευπρέπεια στην νέα Δημοτική Αρχή το 2014.

Θλίβομαι βαθύτατα για την κατάσταση που βρέθηκε πρόσφατα , όπως δείχνουν οι εικόνες που δημοσιοποιήθηκαν, θλίβομαι για την κατάληξη των πρωτοβουλιών μου , των κόπων μου αλλά και για την επανάληψη φαινομένων του παρελθόντος, θλίβομαι βαθύτατα για τις περιφρονητικές και απαξιωτικές αντιλήψεις που έχουν ορισμένοι για τη δημόσια και δημοτική περιουσία.

Ελπίζω η νέα Δημοτική Αρχή να τον  αποκαταστήσει  γρήγορα  ώστε να εκπληρώνει τον σκοπό της χρήσης του σε όφελος των Δημοτών και του Δήμου μας, δηλώνω δε ότι είμαι πρόθυμος εθελοντικά να συμβάλλω πρός αυτή την κατεύθυνση εάν χρειάζεται.

 

Υ.Γ. Για μια ακόμη φορά θέλω να ευχαριστήσω και να επαινέσω τους τότε υπαλλήλους του Δήμου, Γιακουμή Γ., και Στάϊκο Βαγ., για την μεγάλη και πέραν των καθηκόντων τους προσφορά στην διαμόρφωση και διατήρηση του χώρου ,των εργαλείων και υλικών του Δήμου”.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ