Στη δημοσιότητα πίνακες με την τραγική κατάσταση στο ΠΕΠ Πελοποννήσου

- Advertisement -

Ευρεία σύσκεψη με το σύνολο των στελεχών και των υπαλλήλων της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης (ΕΥΔ) της Περιφέρειας Πελοποννήσου συγκάλεσε την Δευτέρα, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

- Advertisement -

 

Ο περιφερειάρχης κάλεσε τους υπηρεσιακούς παράγοντες να συνδράμουν ώστε να ανατραπεί η άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ΠΕΠ της Περιφέρειας, όπως καταδεικνύουν πίνακες από τις υπηρεσίες της, προσθέτοντας ότι ο ίδιος θα είναι διαθέσιμος και ανοιχτός σε επαφές μαζί τους ώστε να επιτευχθούν θετικά αποτελέσματα όσο το δυνατόν συντομότερα.

Επιπλέον, ο Π. Νίκας επαναβεβαίωσε ότι έχει δώσει άμεση εντολή στη Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Περιφέρειας να σταματήσει την εκπόνηση μελετών για μικροέργα και να εστιάσει στο εξής σε μελέτες αποκλειστικά στα έργα πνοής που θα δώσουν αναπτυξιακή ώθηση.
“Δίνουμε στη δημοσιότητα πίνακες με τους οποίους αποδεικνύεται η τραγική κατάσταση που υπάρχει στο ΠΕΠ Πελοποννήσου, ώστε να εξαχθούν τα αναγκαία συμπεράσματα. Οι αναμφισβήτητοι αυτοί πίνακες προέρχονται από τις υπηρεσίες μας” σημείωσε ο περιφερειάρχης μετά τη σύσκεψη.

 

Σύσκεψη για προϋπολογισμό

Σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποίησε την Δευτέρα στην Τρίπολη, ο κ.Νίκας, έγινε εκτίμηση του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 2020, ο οποίος αναμένεται να είναι ύψους 190.000.000 ευρώ, ενώ το τεχνικό πρόγραμμα εκτιμάται περί τα 65.000.000 ευρώ.
Αυτή ήταν η πρώτη από μια σειρά σχετικών συσκέψεων που θα ακολουθήσουν μέχρι την οριστική κατάρτιση του προϋπολογισμού της Περιφέρειας, στον οποίον, όπως τόνισε ο κ.Νίκας, όλοι οι νομοί θα έχουν ίση μεταχείριση!

 

- Advertisement -

________________