Συνελήφθη 35χρονος στο Άργος για 3 δενδρύλλια κάνναβης

- Advertisement -

Aπό αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών συνελήφθη 35χρονος άνδρας, γιατί σε έρευνα που έγινε σε αγρόκτημα του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 130 εκατοστών περίπου.

- Advertisement -

 

Στο πλαίσιο πρόληψης και της αντιμετώπισης παραβατικών συμπεριφορών, πραγματοποιήθηκαν προχθές και χθές (11 και 12.9.2019) το πρωί, αστυνομικές επιχειρήσεις, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Κορινθίων Κορινθίας και Σπάρτης Λακωνίας. Η επιχείρηση οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κορινθίας και Λακωνίας, με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας και Αρκαδίας.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων στην Κορινθία, οι αστυνομικοί συνέλαβαν συνολικά 18 άτομα, για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας, για καταδικαστικά έγγραφα και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες των παραπάνω συλληφθέντων, κατά της οποίες βρέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές. Όπως προέκυψε αυτές είχαν αφαιρεθεί από Υπηρεσία του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων κατά το χρονικό διάστημα από την 6 έως 12.3.2019, οι οποίες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων στη Λακωνία, οι αστυνομικοί συνέλαβαν 6 άτομα, για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας και για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

Τέλος, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας, συνελήφθησαν χθες δύο αλλοδαποί που επιχείρησαν να ταξιδέψουν για Ιταλία με πλαστά έγγραφα, καθώς και ένας 35χρονος, κατηγορούμενος για διευκόλυνση εξόδου από τη Χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς.

 

- Advertisement -
 

________________