Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΔ.Σφυρής: "Ο Δήμος Ερμιονίδας είναι ο μόνος δήμος που δεν είχε χωματερή"

Δ.Σφυρής: “Ο Δήμος Ερμιονίδας είναι ο μόνος δήμος που δεν είχε χωματερή”

Η διαχείριση των απορριμμάτων ήταν και παραμένει σημείο κορυφαίας αντιπαράθεσης στον δήμο Ερμιονίδας.

 

Ο τέως δήμαρχος Δημ.Σφυρής, με νέα του ανάρτηση αναφέρεται στην διαχείριση των απορριμμάτων τονίζοντας οτι επι δημαρχίας του έκλεισαν όλες οι χωματερές στο δήμο, ενω ο νέος δήμαρχος επιχειρεί να ανοίξει νέες.

Η ανάρτησή του κ.Σφυρή:
«ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ» ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ. ΑΝΟΙΓΜΑ ΝΕΩΝ ΧΩΜΑΤΕΡΩΝ. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ.
Αυτά είπε ο νέος Δήμαρχος κος Γεωργόπουλος ΟΤΑΝ απέτρεψα την επιστροφή στο παρελθόν (από την πρώτη μέρα της νεας Δημοτικης Αρχής)για την δημιουργία νέας χωματερής στον ΚΑΜΠΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ, δίπλα στα 50 μ από την παλιά που είχε δημιουργηθεί με τον ίδιο Αντιδήμαρχο κο ΤΣΑΜΑΔΟ.

Έχω πει πολλές φορές επι Δημαρχίας μου ότι με τα Απορρίμματα δεν μπορούμε να παίζουμε. Και το απέδειξα κλείνοντας όλες τις χωματερές και τις απεκατέστησα μέσω κονδυλίων της Περιφέρειας. Όπως καθάρισα την Ερμιονίδα από το 2014, βρίσκοντας 5 μηνών σκουπίδια παντού.

Είμαι υποχρεωμένος όμως να παρουσιάσω την επιδιωκόμενη ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ του κου Γεωργόπουλου σε μέρη που προσπάθησε να παραπλανήσει και να συκοφαντήσει προεκλογικά, τότε που ο Δήμος διέθεσε 4 εργάτες καθαριότητας. Ο ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΜΑΤΕΡΗ. Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. Οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους. Πως καθαρίσαμε τα σημεία και πως είναι στις 10 Σεπτεμβρίου ( 10 μέρες διοίκησης του Δημάρχου κου Γεωργοπούλου).

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.”

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ