Αγιασμός στο 1ο και 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου – Με ρεκόρ σε “πρωτάκια” η νέα σχολική χρονιά … (Βίντεο + φωτό)

- Advertisement -

Γέμισαν σήμερα τα προαύλια των σχολείων, αφού έχουμε την αφετηρία μιας νέας σχολικής χρονιάς. Ο καθιερωμένος αγιασμός και η παραλαβή των βιβλίων ήταν στο σημερινό πρόγραμμα.

- Advertisement -

 

Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μαθητές, γονείς, διαδακτικό προσωπικό, εκπρόσωποι της εκκλησίας και της πολιτείας παραβρέθηκαν σχεδόν σε όλα τα σχολεία της επικράτειας.

Στο Ναύπλιο οι αγιασμοί ξεκίνησαν από το 1ο και το 2ο Γυμνάσιο της πόλης που έκαναν κοινό αγιασμό, αφού βρίσκονται στο ίδιο οικόπεδο.

Τον αγιασμό τέλεσε ο μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος και παραβρέθηκαν οι βουλευτές του νομού Γιάννης Ανδριανός και Ανδρέας Πουλάς, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, ο Γιώργος Καχριμάνης ως εκπρόσωπος του δημάρχου και ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας Γαληνός.

Το διδακτικό προσωπικό των δύο γυμνασίων με ένα πλατύ χαμόγελο περίμεναν όλους τους μαθητές, παλαιούς και νέους και οι γονείς περήφανοι στεκόντουσαν καμαρώνοντας τα παιδιά τους. Οι μαθητές χαρούμενοι περιφέρονταν προσπαθώντας να βρουν παλαιούς φίλους ή έχοντας την περιέργεια να μάθουν ποιοι θα είναι οι συμμαθητές τους.

Χαρακτηριστικό και συνάμα αισιόδοξο της φετινής χρονιάς ότι στα δύο γυμνάσια τα “πρωτάκια τους” είναι πολύ περισσότερα από προηγούμενες χρονιές. Στο 1ο γυμνάσιο μάλιστα θα λειτουργήσουν πέντε τμήματα πρώτης γυμνασίου!!!

Στο βίντεο της ανάρτησης πλάνα από τον αγιασμό και στην ίδια ανάρτηση και πολλές φωτό από την “πρώτη” της νέας σχολικής χρονιάς.

ΦΩΤΟ:

- Advertisement -
 

________________