Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΤο Nafplio Energy Triathlon επιστρέφει στις 22 Σεπτεμβρίου

Το Nafplio Energy Triathlon επιστρέφει στις 22 Σεπτεμβρίου

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται για 4η συνεχόμενη χρονιά το NAFPLIO Energy Triathlon, με διοργανωτές τον Δήμο Ναυπλιέων – Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ και την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και συνδιοργανωτές τους αθλητικούς συλλόγους Ν.Ο.ΝΑΥΠΛΙΟΥ & Κ.Ο.ΝΑΥΠΛΙΟΥ «ΕΥΡΟΣ», στο πανέμορφο Ναύπλιο.

 

Η διοργάνωση επιστρέφει για άλλη μια χρονιά με κούρσες για όλους τους αθλούμενους με τα «κλασσικά» πλέον Sprint Triathlon (0,75 χλμ κολύμβηση –20 χλμ ποδηλασία -5 χλμ τρέξιμο), με ατομικό και relay, και Aquathlon (0,75 χλμ κολύμβηση – 5 χλμ τρέξιμο) να πρωταγωνιστούν στο πρόγραμμα.

Οι περσινές προσθήκες του Aquathlon Kids (0,1 χλμ κολύμβηση +1 χλμ τρέξιμο) για τους μικρούς μας φίλους, του Super Sprint Triathlon (0,3 χλμ κολύμβηση –10 χλμ ποδηλασία -2,5 χλμ τρέξιμο) για τους πιο άπειρους φίλους των multisport και η κολυμβητική διαδρομή Energy Swim 1000m θα παραμείνουν και φέτος με στόχο την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού συμμετέχοντα.

Φέτος το NAFPLIO Energy Triathlon για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης θα φιλοξενηθεί κατηγορία Elite Men και Women με ξεχωριστές εκκινήσεις. Τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τριάθλου θα δώσουν το παρόν και θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα, σε μια από τις γρηγορότερες διαδρομές στο ελληνικό καλεντάρι.

Οι λάτρεις των Multisports θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στις διαδρομές Triathlon και Aquathlon στην Ιστορική και πανέμορφη πόλη του Ναυπλίου, με φόντο το Παλαμήδι, την επιβλητική χερσόνησο της Ακροναυπλίας αλλά και το μαγευτικό Μπούρτζι, σήμα κατατεθέν του Ναυπλίου. Οι ακόμα πιο αρχάριοι αθλούμενοι, εκτός από το Τρίαθλο, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο ακόμα πιο προσιτό Aquathlon, που περιλαμβάνει μόνο Κολύμβηση και Τρέξιμο.

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Τρίαθλο και να μυηθούν στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του που το καθιστούν ένα από τα πιο δυναμικά και εντυπωσιακά αθλήματα.

 

Εγγραφή με άμεση πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας:

https://www.avaibooksports.com/inscripcion/index.php?id=9991

Εγγραφή με πληρωμή στη γραμματεία: http://www.energyraces.gr/register/Nafplio/

Εγγραφή με άμεση πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας : https://www.avaibooksports.com/inscripcion/index.php?id=9991

Εγγραφή με πληρωμή στη γραμματεία:http://www.energyraces.gr/register/Nafplio/

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ