Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣτις 23/10 η Γ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού

Στις 23/10 η Γ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού, στην συνεδρίασή του της Πέμπτης 6/6/2019 αποφάσισε ότι την Τετάρτη 23/10/2019 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο John & George, η ετήσια Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού.

 

Ως προς τη διαδικασία των εκλογών, ισχύουν τα εξής:

Η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία όταν παρίσταται το μισό  συν ένα των ταμειακώς εντάξει μελών του συλλόγου.
Οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Εννεαμελούς Διοικητικού  Συμβουλίου και για την Τριμελή Ελεγκτική Επιτροπή γίνονται από τριμελή Εφορευτική Επιτροπή η οποία εκλέγεται από τη Γενική Συνέλευση. Η τριμελής Εφορευτική Επιτροπή εκλέγει τον Πρόεδρό της, ελέγχει  τον ψηφοφόρο και διανέμει ψηφοδέλτιο.
Απαγορεύεται η κατάρτιση συνδυασμών και οι υποψήφιοι περιλαμβάνονται όλοι σε ένα μόνο ψηφοδέλτιο.
Τα μέλη που ενδιαφέρονται να είναι υποψήφια για το Διοικητικό Συμβούλιο ή για την Ελεγκτική Επιτροπή ή για την Εφορευτική  Επιτροπή θα πρέπει να στείλουν την επισυναπτόμενη αίτηση με fax  στο 27520 59679 ή με e mail: [email protected] το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 21/10/2019. Για να αποφύγουμε οποιαδήποτε παρεξήγηση παρακαλούμε να επιβεβαιώσουν και τηλεφωνικά στο 2752059097 ότι  έχει παραληφθεί το fax ή το e mail με την αίτηση.
Μετά το τέλος της ψηφοφορίας η εφορευτική επιτροπή προβαίνει στη διαλογή των ψήφων και στη συνέχεια ανακηρύσσει τους επιτυχόντας κατά σειρά πλειονοψηφίας τόσο για το Δ.Σ. όσο και για την Ελεγκτική Επιτροπή.
Η Εφορευτική Επιτροπή στη συνέχεια συντάσσει σχετικό πρακτικό που υπογράφεται απ’ όλα τα μέλη της και παραδίδει με όλα τα σχετικά στοιχεία της διεξαχθείσης εκλογής στο μέλος του νέου Δ.Σ. που πλειονοψήφησε με απόδειξη παραλαβής.
Η διάρκεια της θητείας του νέου Δ.Σ. είναι για 2 χρόνια (δηλαδή μέχρι τον Οκτώβριο του 2021).

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ