Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΓ. Γεωργόπουλος: «Κατασκευάζει θέματα που δεν υπάρχουν ο κ.Σφυρής»

Γ. Γεωργόπουλος: «Κατασκευάζει θέματα που δεν υπάρχουν ο κ.Σφυρής»

Άμεση ήταν η απάντηση του Γιάννη Γεωργόπουλου σε ανακοίνωση του πρώην δημάρχου Ερμιονίδας , Δημ.Σφυρή, ότι η νέα δημοτική Αρχή κατασκευάζει πρόχειρη χωματερή στην περιοχή κάμπος Κρανιδίου.

 

Ο δήμαρχος Ερμιονίδας απαντά ότι ο κ.Σφυρής κατασκευάζει θέματα που δεν υπάρχουν , παραπληροφορώντας συστηματικά και παραθέτει φωτογραφίες από τον συγκεκριμένο χώρο και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Τονίζει δε, πως καταβάλλονται προσπάθειες ώστε με το υπάρχον κονδύλι να αποκατασταθεί ο χώρος που δημιούργησε ο κ.Σφυρής, όπως ήταν πριν το 2015.

Αναλυτικά η απάντηση του δημάρχου Ερμιονίδας:

Κρανίδι, 09.09.201

Προς ενημέρωση των πολιτών σχετικά με ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κυρίου Σφυρή.

Σας ενημερώνω πως ο χώρος στον οποίο αναφέρεται ο κύριος Σφυρής, είναι μισθωμένος από το 2014, όπου διαμορφώθηκε και χρησιμοποιήθηκε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, δηλαδή από τον ίδιο, για την απόθεση κλαριών, χορταριών κ.τ.λ. Η έκταση βρίσκεται 50 μόλις μέτρα νότια του χώρου των εγκαταστάσεων του βιολογικού Κρανιδίου και είναι επισκέψιμος και ορατός, αφού εφάπτεται της αγροτικής οδού.

Κατά την παραλαβή του χώρου υπήρχαν ήδη εντός αυτού, μεγάλοι όγκοι κλαριών καθώς και άλλου είδους απορρίμματα, τα οποία με εντολή του αρμόδιου Αντιδημάρχου, απομακρύνθηκαν με απορριμματοφόρο του Δήμου, άμεσα, στις 4 Σεπτεμβρίου.

Επίσης, άμεσα ενεργοποιήθηκε ο ξεχασμένος στις αποθήκες του Δήμου, θρυμματιστής κλαριών. Σας παραθέτω σημερινές, 9 Σεπτεμβρίου, φωτογραφίες, οι οποίες αποδεικνύουν πως ο χώρος χρησιμοποιείται για την παραπάνω χρήση και για τίποτα παραπάνω.

Ο κύριος Σφυρής, μάταια προσπαθώντας να ανακόψει την επαναφορά στην κανονικότητα του Δήμου Ερμιονίδας, η οποία έχει ξεκινήσει από την 1η του Σεπτέμβρη, κατασκευάζει θέματα, συνεχίζοντας την προεκλογική του τακτική αλλοίωσης της πραγματικότητας, της παραπληροφόρησης και  του ωμού ψέματος. Δηλώνω κατηγορηματικά, ότι ΚΑΜΙΑ απόπειρα μετατροπής του χώρου σε χωματερή δεν έγινε από δίκες μας ενέργειες. Αντίθετα, με την λειτουργία του θρυμματιστή ο χώρος θα καθαρίσει οριστικά.


Με την ευκαιρία, ενημερώνω πως θα καταβάλουμε προσπάθειες να αξιοποιηθεί το υπάρχον χρηματικό κονδύλι ώστε να αποκατασταθεί και ο παρακείμενος  χώρος με τα απορρίμματα προ του 2014.

Να θυμίσω πως ο κ. Σφυρής είναι εκείνος που δημιούργησε παράνομες χωματερές επί της θητείας του. Στο Κοκκινάρι Κρανιδίου σε ιδιόκτητη έκταση, στον παλιό δρόμο Λουκαϊτίου – Κρανιδίου, στο κτήμα Φωστίνη στους μύλους Κρανιδίου, στο παλιό νταμάρι στην Αυλώνα κ.α.

Προκαλώ και παρακαλώ κάθε ανήσυχο πολίτη να μεταβεί στο χώρο για να διαπιστώσει και ο ίδιος την πραγματική εικόνα του. Ο Δήμος Ερμιονίδας θα πάει μπροστά είτε το θέλει ο κ.Σφυρής είτε όχι.

Δήμαρχος Δήμου Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος”.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ