Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΔημιουργία χωματερής στον κάμπο Κρανιδίου από την νέα δημοτική Αρχή, καταγγέλλει ο...

Δημιουργία χωματερής στον κάμπο Κρανιδίου από την νέα δημοτική Αρχή, καταγγέλλει ο Δ.Σφυρής

Οι σκληρές ανακοινώσεις της νέας δημοτικής Αρχής Ερμιονίδας υπο τον κ.Γεωργόπουλο, οσο αφορά την καθαριότητα, φαίνεται πως πυροδοτεί και πάλι αντιπαράθεση.

 

Αυτή την φορά, ο μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου δήμαρχος Δημ.Σφυρής και η παράταξή του, περνά στην αντεπίθεση και καταγγέλλει τον αρμόδιο αντιδήμαρχο ότι με την ανάληψη των καθηκόντων του δημιούργησε χωματερή στον Κάμπο Κρανιδίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ.Σφυρή:

 Μόλις δύο ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής, δημιουργήθηκε χωματερή στον Κάμπο Κρανιδίου, λίγα μόλις μέτρα από την παλιά παράνομη χωματερή που είχε ανοίξει με «πρωτοβουλία» του ίδιου ανθρώπου (και τότε αντιδημάρχου επι Δημαρχίας κ. Δ. Καμιζή), του κ. Ι. Τσαμαδού.

Η «ανάπτυξη» της νέας χωματερής ανακόπηκε κατόπιν ενεργειών του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Δ. Σφυρή.

Με το υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου 6.606/03-09-2019 έγγραφό μας, τέθηκαν προς το Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Ι. Γεωργόπουλο τα παρακάτω ερωτήματα, στα οποία μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί ΚΑΜΙΑ απάντηση:

– Ποιος έδωσε την εντολή για την δημιουργία της  χωματερής στον Κάμπο Κρανιδίου;

-Ποιος ανέθεσε σε ιδιώτη εργολάβο με μηχάνημα έργου να φορτώνει απορρίμματα στο φορτηγό του Δήμου, στη θέση Μπόλλα στην είσοδο της Ερμιόνης; Υπάρχει σύμβαση; Ποια τα παραστατικά κίνησης από πλευράς Δήμου και με ποιο προσωπικό έγινε αυτό;

– Ποιος έδωσε εντολή να ξεκλειδωθεί ο φυλασσόμενος χώρος στον Κάμπο Κρανιδίου;

Αναμένουμε την επίσημη τοποθέτηση του Δημάρχου. θα συνεχίσουμε να ασκούμε κάθε έλεγχο που απορρέει από τον θεσμικό μας ρόλο με γνώμονα το μέγιστο όφελος για τον τόπο.

Δημήτριος Σφυρής- επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Ερμιονίδας”.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ