Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΣτο Ναύπλιο γράφεται ιστορία για το Bodybuilding και το Fitness -...

Στο Ναύπλιο γράφεται ιστορία για το Bodybuilding και το Fitness – Τι μας είπε ο Τάσος Κολιγκιώνης… (Βίντεο + φωτό)

Μια ακόμη όμορφη και συνάμα εντυπωσιακή διοργάνωση Διεθνών Αγώνων Σωματικής Διάπλασης ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 στo Ναύπλιο.

 

Τα ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Χθες ολοκληρώθηκε η εγγραφή των αθλητών του Nafplio Classic που πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο.
Συμμετείχαν αθλητές απο 22 χώρες και διεκδίκησαν τις 22 Elite Pro Cards που τους δίνουν εισητήριο για συμμετοχή σε επαγγελματικές διοργανώσεις.!

O αγώνας πραγματοποιήθηκε σε 2 φάσεις, το πρωϊ και το απόγευμα:

Πρωινή φάση (από τις 10:00 πμ):

– All the Junior & Masters categories
– Bodyfitness
– Wellness
– Women´s Physique
– Classic Bodybuilding
– Muscular Men´s Physique

Βραδυνή φάση  (από τις 17:30 μμ):

– Men´s Physique
– Classic Physique
– Bikini
– Bodybuilding

Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της πρωινής φάσης βραβεύτηκε από την IFBB ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος για την συμβολή του στην επιτυχία των αγώνων Σωματικής Διάπλασης.

Σημαντικό επίσης το γεγονός της παρακολούθησης των αγώνων από πάρα πολλούς φίλους του αθλήματος από την πόλη του Ναυπλίου και την γύρω περιοχή.

Οι Διεθνείς Αγώνες  Σωματικής Διάπλασης που διεξάγονται στο Ναύπλιο για τρίτη φορά καθιερώνουν την πόλη μέσα στην 24άδα των παγκόσμιων πόλεων που προάγουν το άυλημα και έχουν επιλεγεί για το σκοπό αυτό. Τεράστια η συμβολή του Ναυπλιώτη αθλητή και παγκόσμιου πρωταθλητή Τάσου Κολιγκιώνη που βλέπει το όνειρο του να γίνεται πλέον πραγματικότητα. Το Ναύπλιο μόνη ελληνική πόλη, μαζί με την Μαδρίτη, την Μόσχα και άλλες 21 πόλεις από όλο τον κόσμο στις επιλογές της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης – International Federation of Bodybuilding and Fitness (IFBB).

Σε αυτή την ανάρτηση πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την σημερινή ημέρα των αγώνων, καθώς και σε βίντεο η συνέντευξη του δημοσιογράφου Μιχάλη Καζά με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Τάσο Κολιγκιώνη.

ΦΩΤΟ:

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ