Αποτίμηση της Λευκής Νύχτας από τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους

- Advertisement -

Σε αποτίμηση της Λευκής Νύχτας που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα, προχωρά ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους, ευχαριστώντας όσους συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχημένη διοργάνωση.

- Advertisement -

 

Το ΒΙΝΤΕΟ:

Η σχετική ανακοίνωση:

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη και φέτος η «Λευκή Νύχτα» στο Άργος, τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου. Από νωρίς το απόγευμα η πόλη γέμισε από κόσμο και κέφι και σε συνδυασμό με τη λειτουργία των καταστημάτων, την μουσική υπόκρουση των dj’s, την εμφάνιση του Bailando Dance Studio και τη συναυλία των Cadjo Dilo, δημιούργησαν μία γιορτινή ατμόσφαιρα μέχρι αργά τη νύχτα.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν και αυτή τη φορά. Τον δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ.Δημήτρη Καμπόσο και τον πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ κ. Πέτρο Διολίτση, οι οποίοι πρόθυμα δέχτηκαν να συνδιοργανώσουμε την εκδήλωση, αναλαμβάνοντας το μεγαλύτερο κόστος αυτής.

Επίσης, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Φώτη Δαμούλο που στέκεται πάντοτε αρωγός, με συνέπεια και σταθερότητα, σε κάθε προσπάθεια του Ε.Σ. Άργους.

Ευχαριστούμε τα καταστήματα εστίασης που βοήθησαν και ελπίζουμε του χρόνου να καταφέρουμε να συνεργαστούμε πιο αποτελεσματικά και με περισσότερα από αυτά.
Ευχαριστούμε το Super Market Κρητικός (επί της οδού Περούκα), που διάθεσε τον χώρο στάθμευσής του για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών της πόλης, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, τα μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την παρουσία τους στην εκδήλωση και όλους τους χορηγούς μας για την έμπρακτη συμπαράστασή τους.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους πρωτεργάτες αυτής της επιτυχημένης βραδιάς, τους εργαζόμενους και όλα τα καταστήματα, διότι προσέφεραν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα.

Όλα αυτά όμως δεν θα είχαν αντίκρυσμα αν δεν μας τιμούσαν με την παρουσία τους οι συμπολίτες μας και οι επισκέπτες/καταναλωτές από την ευρύτερη περιοχή.

Στόχος μας, η βραδιά αυτή να γίνει θεσμός και να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο με καλύτερα αποτελέσματα. Ραντεβού του χρόνου με τη βοήθεια όλων.”

 

- Advertisement -

________________