Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝέος πρόεδρος του Δ.Σ. Ερμιονίδας ο Χρ. Μπαλαμπάνης

Νέος πρόεδρος του Δ.Σ. Ερμιονίδας ο Χρ. Μπαλαμπάνης

Xθές Κυριακή είχαμε την πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας, με δήμαρχο τον Γιάννη Γεωργόπουλο και την ειδική συνεδρίαση για την εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

 

Έπειτα από  ψηφοφορία, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χρήστος Μπαλαμπάνης, εκλέχθηκε νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας. Αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο Άρης Δημαράκης  και γραμματέας εκλέχτηκε ο Γιάννης Δαγρές.

Με τις ψηφοφορίες για την εκλογή των τακτικών και αναπληρωματικών μελών, για την Οικονομική Επιτροπή και για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ερμιονίδας, ολοκληρώθηκε η 1η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.Τις αμέσως επόμενες ημέρες, αναμένεται η συγκρότηση σε σώμα των ανωτέρω επιτροπών.

Α. Οικονομική Επιτροπή:

1.Τακτικά Μέλη:

Τόνια Αντωνοπούλου, Γιώργος Τσεγκής, Γιάννης Αντωνόπουλος, Τάσος Λάμπρου.

  1. Αναπληρωματικά Μέλη: Μανώλης Μαχαίρας, Γιώργος Φασιλής, Δημήτρης Σφυρής, Άννα Στρίγγου- Φωστίνη, Γιάννης Κρητσωτάκης.

 

Β. Επιτροπή Ποιότητας Ζωής:

  1. Τακτικά Μέλη:

Μανώλης Μαχαίρας, Χρήστος Μπαλαμπάνης, Κέλλυ Φωστίνη, Δημήτρης Μίζης.

  1. Αναπληρωματικά Μέλη: Τόνια Αντωνοπούλου, Δαμιανός Κουτούβαλης, Γιάννης Αντωνόπουλος, Άννα Στρίγκου- Φωστίνη, Άκης Γούτος.

 

Εγκαταστάθηκε το νέο συμβούλιο της δ.ε.Ερμιόνης

Ενώπιον πολλών πολιτών έγινε την Κυριακή, ο Αγιασμός και η εγκατάσταση του νέου Κοινοτικού Συμβουλίου Ερμιόνης, στο χώρο μπροστά απο το κοινοτικό κατάστημα.

Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν τη διαδικασία της εγκατάστασης του νέου Κοινοτικού Συμβουλίου.

Πρόεδρος είναι ο Ιωσήφ Γανώσης  και κοινοτικοί σύμβουλοι : Γιώργος Μέλλος (θα αντικαθηστα τον πρόεδρο όταν λείπει) , Φανή Χατζή και Μιχάλης Φραϊδάκης.

Από την αντιπολίτευση -επικεφαλής ο Παναγιώτης Μέξης, Ανδρέας Μαστροκόλιας και Μιχάλης Ασλάνης .

Ακολούθησαν χαιρετισμοί που μίλησαν:  Ο δήμαρχος Γιάννης Γεωργόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Μπαλαμπάνης, ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ερμιόνης Ιωσήφ Μερτύρης, ο  περιφερειακός σύμβουλος Αναστάσιος Γανώσης και ο  πρόεδρος του «Ερμιονικού Συνδέσμου» Γιάννης Σπετσιώτης. Κατόπιν μίλησε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Παναγιώτης Μέξης δηλώνοντας πως σκοπός της αντιπολίτευσης είναι η συνεργασία με την Κοινοτική αρχή για το καλό του τόπου.

Όλοι οι ομιλητές είχαν στις συνοπτικές ομιλίες τους ως πρωταρχικό μήνυμα την ομόνοια, τη σύνεση για μια καλή και γόνιμη συνεργασία…

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ