Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΚωστούρος: Το Δ.Σ. θα αποφασίσει για τη μελέτη χρηματοδότησης του “Γύρου Αρβανιτιάς”

Κωστούρος: Το Δ.Σ. θα αποφασίσει για τη μελέτη χρηματοδότησης του “Γύρου Αρβανιτιάς”

Μετά την συγκέντρωση πολιτών που πραγματοποιήθηκε με στόχο την διάσωση του γύρου της Αρβανιτιάς, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημ.Κωστούρος ανέφερε πως και για την δημοτική Αρχή είναι προτεραιότητα η εκπόνηση μελετών και ότι για το ζήτημα θα αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Η απάντηση του κ.Κωστούρου:
Για τους φίλους που θέλουν να είναι ενημερωμένοι σχετικά με το θέμα του πεζόδρομου της Αρβανιτιάς θυμίζω ότι στις 14 Αυγούστου 2019 τόνισα ότι οι η εκπόνηση των μελετών που απαιτούνται για την διαμόρφωση ολοκληρωμένου φακέλου προς υποβολή και ένταξη σε πρόσκληση χρηματοδότησης είναι ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. Το δημοτικό συμβούλιο θα προχωρήσει στις αντίστοιχες αποφάσεις το επόμενο διάστημα.
Παραμένουμε στη διάθεση δημοτών , φορέων και συλλόγων να ακούσουμε και να συζητήσουμε για μία ακόμη καλύτερη επόμενη μέρα.”

 

Αναφορικά με τα άλλα έργα, τόνισε πως πολλές παρεμβάσεις σε εξέλιξη. Έργα τα οποία ξεκινούν και άλλα που δημοπρατούνται μπαίνουμε στο Σεπτέμβρη.

“Τα σχολεία ξεκινούν τις προετοιμασίες για την υποδοχή των παιδιών μας και την έναρξη των μαθημάτων. Οι διαμορφώσεις των προαυλίων προχωρούν με δυσκολίες μιας και υπάρχει καθυστέρηση από την πλευρά του αναδόχου”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ