Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣZητά μετατροπή συμβάσεων του ΟΑΕΔ σε δήμους και περιφέρειες σε αορίστου χρόνου

Zητά μετατροπή συμβάσεων του ΟΑΕΔ σε δήμους και περιφέρειες σε αορίστου χρόνου

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, έστειλε σήμερα στον πρωθυπουργό και τους υπουργούς το ψήφισμα του ΠΕΣΥ που ζητά την μετατροπή συμβάσεων του προγράμματος του ΟΑΕΔ σε δήμους και περιφέρειες, σε αορίστου χρόνου. 

 

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει τα εξής:

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου κ. Ηλίας Στρατηγάκος, υλοποιώντας την υπ’ αρ. 439 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου που περιλαμβάνεται στο υπ’ αρ. 15/19-8-2019 πρακτικό αυτού, απέστειλε στον Πρωθυπουργό της Χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στους Υπουργούς της Κυβέρνησης και στα Πολιτικά Κόμματα της χώρας, την ομόφωνη απόφαση – ψήφισμα που αφορά: «Απόφαση – Ψήφισμα δυνατότητας μετατροπής των συμβάσεων του προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα του ΟΑΕΔ «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς χαρακτήρα σε Δήμους και Περιφέρειας έτους 2014 – 2020 πλήρους απασχόλησης (Α’ κύκλος – Δημόσια Πρόσκληση Νο 8/2018)», σε αορίστου χρόνου».

Τονίζεται το δίκαιο του αιτήματος, ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε τακτικό προσωπικό στις Υπηρεσίες της Περιφέρειας όπου υπηρετούν και οι οποίες έχουν επείγον ζήτημα σοβαρής υποστελέχωσης.”

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ