Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑKαλούν τον κόσμο να μπεί στα μαγαζιά του Ναυπλίου για την «Λευκή...

Kαλούν τον κόσμο να μπεί στα μαγαζιά του Ναυπλίου για την «Λευκή Νύχτα»

Για δεύτερη χρονιά, το Σάββατο 24 Αυγούστου, ο Δήμος Ναυπλιέων διοργανώνει τη μεγάλη γιορτή της αγοράς, τη γνωστή “Λευκή Νύχτα”, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αργολίδας και φυσικά τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου. Το Σάββατο τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως μετά τα μεσάνυκτα, προσφέροντας στον κόσμο μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές.

 

Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις για τα παιδιά με τη συμμετοχή κλόουν, face painting και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Η εκδήλωση θα κορυφωθεί με μουσική συναυλία με τους καταξιωμένους DJ’s VALENTINO & NIKOS SOULIOTIS, ενώ παράλληλα θα διατίθενται κεράσματα στον κόσμο από τα μέλη του συλλόγου καφέ-εστιατόρων «Το Ανάπλι».

Σε κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν  ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος , ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Κωνσταντίνος Βερδελής και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, τονίστηκε η μεγάλη επιτυχία με την οποία πιστώθηκε η περσινή πρώτη διοργάνωση και τόσο ο εμπορικός – επιχειρηματικός κόσμος όσο και ο καταναλωτικός κόσμος την αναζητούν και την αναμένουν.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, μετά από συντονισμένες ενέργειες και συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ο σημαντικός αυτός θεσμός για την πόλη έχει έναν στόχο, η φετινή διοργάνωση να είναι ακόμη πιο επιτυχημένη από την προηγούμενη και να ενισχυθεί η εμπορική κίνηση των καταστημάτων.

Ο κ. Κωστούρος αναφέρθηκε σε όλες τις ενέργειες που αναπτύσσει η δημοτική Αρχή προκειμένου να υπάρχει κίνηση και αγοραστικό ενδιαφέρον στην πρωτεύουσα του Δήμου 365 ημέρες το χρόνο. Επεσήμανε την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να ενισχυθεί η συνεργασία και η συνέργεια μεταξύ των επιχειρήσεων και του δήμου, υπογράμμισε τέλος το νέο επιχειρηματικό υπόδειγμα που προωθεί ο δήμος για τη δημιουργία του OPEN MALL.

Η φετινή διοργάνωση θα μετατρέψει «την πόλη του Ναυπλίου σε μια γιορτή» και έχει σκοπό να τονώσει την αγορά αλλά και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα προϊόντα και εμπορεύματα των τοπικών καταστημάτων τόνισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φώτης Δαμούλος. “Πετυχημένη η περσινή διοργάνωση, θεωρώ ότι θα έχει κι αυτή η προσπάθεια επιτυχία. Στόχος η τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας. Καλώ τον κόσμο με το μότο «αγοράζω-διασκεδάζω» να επισκεφθεί το Ναύπλιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ.Βερδελής ανέφερε: Πλέον η Λευκή Νύχτα γίνεται θεσμός. Συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο και την εξελίσσουμε με μεγαλύτερη συμμετοχή.

Ευχαριστώ τον Δήμο για την διοργάνωση, το Επιμελητήριο για την στήριξη. Τους συμμετέχοντες που είναι πολλοί, κυρίως τα καφέ, οι κομμώτριες, εθελοντικά dj’s και άλλες επιχειρήσεις, το τρενάκι θα καλύψει την διαδρομή από το λιμάνι σε Ασκληπιού- Χαρ.Τρικούπη-Αιγίου-λιμάνι. Οι έμποροι έχουν καταλάβει ότι σαν ομάδα μπορούμε να πετύχουμε πολλά, συμμετέχουμε καθολικά με μεγάλες εκπτώσεις σε προϊόντα τέλος εποχής. Θέλουμε να περάσουν καλά οι πελάτες, να επωφεληθούν από τις εκπτώσει σαν διασκεδάσουν ταυτόχρονα με τα «ιβέντ» που έχουμε διοργανώσει, όπως και οι επισκέπτες της πόλης».

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ