Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΜεγάλο μουσικό οδοιπορικό 97 χρόνων στο Ελληνικό μας τραγούδι στην Καρυά Αργολίδας

Μεγάλο μουσικό οδοιπορικό 97 χρόνων στο Ελληνικό μας τραγούδι στην Καρυά Αργολίδας

O Γιάννης Νανόπουλος για το μουσικό οδοιπορικό 97 χρόνων στο Ελληνικό μας τραγούδι σε μια υπέροχη βραδιά στην Καρυά

Tην Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019, το εναλλακτικό μας μουσικό σχήμα, είχε την χαρά και την τιμή να ανοίξει το πρόγραμμα των καλοκαιρινών μουσικών εκδηλώσεων 2019, του Πολιτιστικού και Εξωραιστικού συλλόγου Καρυάς ,με ένα μεγάλο μουσικό οδοιπορικό 97 χρόνων στο Ελληνικό μας τραγούδι,ερμηνεύοντας μαζί με την Μαρία Ζαβίτσα 22 μεγάλους Έλληνες συνθέτες.

Μαζί μου επι σκηνής, βρέθηκαν και ο Χριστόφορος Παπασαχόπουλος με το μπουζούκι του, αλλά και ο Βασίλης Μαντζούνης στα παραδοσιακά τύμπανα.
Την επιμέλεια ήχου και φωτισμού είχε ο Κώστας Τσεβόπουλος.

Η βραδιά ήταν υπέροχη στον κατάμεστο προαύλιο χώρο του Αι Γιάννη,και ο καιρός καταπληκτικός παρά τις περίεργες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν γενικά στην περιοχή πριν την έναρξη της εκδήλωσης.


Το ολόγιομο Αυγουστιάτικο φεγγάρι ξεπρόβαλε περήφανο και λαμπερό πάνω απο τον ουρανό του χωριού, κάνοντας έτσι ακόμη πιό παραμυθένια αυτή την βραδιά.

Προσωπικά ήταν γιά εμένα η πρώτη φορά που βρέθηκα μουσικά εδω και η χαρά μου ήταν διπλή αφού υπάρχουν και οικογενειακές ρίζες σε αυτό το υπέροχο!!

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο και τους υπόλοιπους παράγοντες του συλλόγου,που μας εμπιστεύτηκαν το μουσικό μέρος αυτής της βραδιάς,αλλά και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που ανηφόρησαν στην Καρυά και στον προαύλιο χώρο του ναού γιά να μας ακούσουν.

Να είστε όλοι καλά, και εύχομαι από καρδιάς να ανταμώσουμε και πάλι σύντομα!!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ