“Η σωστή διατροφή ενός αθλητή” στο KIVERI ATHLETICS 2019

- Advertisement -

Χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή διατροφή του αθλητή έδωσε χθες σε παιδιά και γονείς ο διαιτολόγος – διατροφολόγος κ. Γιάννης Ηλίας, στο πλαίσιο του τουρνουά KIVERI ATHLETICS 2019, που διοργανώνει ο ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ, με υπεύθυνο τον Γιάννη Καρκαλάτο.

- Advertisement -

 

Όπως τόνισε ο κ. Ηλίας “η άσκηση και ο αθλητισμός στα παιδιά και τους εφήβους απαιτούν την κατάλληλη διατροφή, ώστε να ρυθμίζεται σωστά τόσο το σωματικό τους βάρος όσο και η απόδοση τους στην αθλητική δραστηριότητα”.

Τα παιδιά είχαν και πολλές απορίες τις οποίες απάντησε ο διαιτολόγος ενώ στο τέλος μοιράστηκε σε όλους ένα πολύ καλαίσθητο φυλλάδιο με τον τίτλο “Εat like a pro – H σωστή διατροφή ενός αθλητή” που επιμελήθηκε ο κ.Ηλίας για λογαριασμό του ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ.

 

Οι επόμενες δράσεις είναι:
17/8/2019 20:00 «Αντιμετωπίζω τον σεισμό» Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Ε.Ο.Δ.) Παράρτημα Αργολίδας (Κώστας Τσιώρος & Γιώργος Σταυρόπουλος Εκπαιδευτές Ε.Ο.Δ.)

20/8/2019 20:30 «Λέω ΟΧΙ σε κάπνισμα και αλκοόλ» 1η Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) Άργους (Βάσω Γιαννακοπούλου Κοινωνική Λειτουργός, Βίκυ Στεφανοπούλου Επισκέπτρια Υγείας)

21/8/2019 20:00 «Γίνε ο coach του εαυτού σου» (Ελισάβετ Γεωργίου Ψυχολόγος-Career Coach).

 

- Advertisement -
 

________________