Το “Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας” παρουσιάζεται στο Αρχαίο Θέατρο Άργους

- Advertisement -

Το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» παρουσιάζεται στο Αρχαίο Θέατρο Άργους, αύριο 13 Αυγούστου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Άργους Μυκηνών 2019 που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι η ΚΕΔΑΜ. Η παράσταση ξεκινά στις 21:30.

- Advertisement -

 

Παίζουν:
Αιμίλιος Χειλάκης, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Αθηνά Μαξίμου,
Μιχάλης Σαράντης, Αλέξανδρος Βάρθης, Λένα Δροσάκη,
Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη,
Κρις Ραντάνοφ, Παναγιώτης Κλίνης, Τίτος Λίτινας,
Μιχάλης Πανάδης, Κων/νος Μουταφτσής

Το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας»» είναι μια γιορτινή κωμωδία, ένα ερωτικό γαϊτανάκι που σοβαρολογεί χωρίς ποτέ να σοβαρεύεται. Είναι μια σπαρταριστή κωμωδία που όμως έχει σκοτεινό και βίαιο υπόβαθρο. Στο έργο αυτό που υμνεί την φύση και τον έρωτα, το όνειρο μπλέκεται με την πραγματικότητα, η φαντασίωση με τον εφιάλτη, η αγνή αγάπη με την ερωτική μανία. Ο μηχανισμός που πυροδοτεί τα πάντα είναι ο έρωτας. Ο έρωτας ανατρέπει την κοινή λογική, μεταμορφώνει, προκαλεί το χάος, πολιορκεί ανθρώπους και θεούς καθώς οι κρυφές επιθυμίες και τα ερωτικά απωθημένα κατευθύνουν τη μοίρα των προσώπων.

Στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ το εισιτήριο είναι €15 .
Η Προπώληση γίνεται στο Viva.gr & στο ΑΡΓΟΣ :
ΚΕΔΑΜ (Βασ. Σοφίας 2), Εν Λευκώ café bar (Βασ. Γεωργίου Β), Βιβλιοπωλείο Δουλτσίνος (Κορίνθου 11).
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: €20 (Γενική είσοδος) & €15 (Μειωμένο: παιδικό έως 12 ετών, φοιτητικό, άνεργοι, ΑΜΕΑ)

Ένα από τα πιο ερωτικά και ποιητικά έργα του WilliamShakespeare το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» – σκηνοθετούν ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Μανώλης Δούνιας, σε μια παράσταση που θα περιοδεύει σε ολόκληρη την Ελλάδα. Παρουσιάζεται σε νέα μετάφραση του Γιώργου Μπλάνα και με πρωτότυπη μουσική του Κωνσταντίνου Βήτα.

 

- Advertisement -
 

________________