Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΠροειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σε χώρες τις βόρειας Ευρώπης

Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σε χώρες τις βόρειας Ευρώπης

Προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σε χώρες τις βόρειας Ευρώπης με βροχές και ασυνήθιστα ισχυρούς νοτιοδυτικούς ανέμους για την περίοδο που διανύουμε

Κατά τη διάρκεια του Σάββατου 10/8, πιθανές είναι κάποιες καθυστερήσεις στις οδικές, σιδηροδρομικές, αεροπορικές και ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες στη Μ. Βρετανία, το Βέλγιο, την Ολλανδία αλλά και το Λουξεμβούργο! .

Βροχές και ασυνήθιστα ισχυρούς νοτιοδυτικούς ανέμους για την περίοδο που διανύουμε αναμένεται να προκαλέσει το Σάββατο μια ατμοσφαρική διαταραχή στη ΒΔ Ευρώπη, με ριπές άνω των 8 Μποφόρ σε αρκετές προαναφερθήσες περιοχές καθώς στα βορειοδυτικά τμήματα της Γαλλίας!!

Ριπές άνω των 8 Μποφόρ από τις προμεσημβρινές έως και τις απογευματινές περίπου ώρες είναι δυνατόν να παρατηρηθούν σε τμήματα της κεντρικής και νότιοανατολικής Αγγλίας (Λονδίνο), Βέλγιο (Βρυξέλλες), Ολλανδία (Αμστερνταμ),σε συνδυασμό με ισχυρές βροχές κατά διαστήματα.

“Ριπές άνω των 9 Μποφόρ είναι πιθανό είναι πολύ πιθανόν να παρατηρηθούν γύρω από τις ακτές της θάλασσας της Μάγχης και στο Στενό του Ντόβερ.”

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου
Πηγή χάρτης: WX Charts

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ