Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑπορρίμματα, βελτίωση οδικών αξόνων και φυσικό αέριο

Απορρίμματα, βελτίωση οδικών αξόνων και φυσικό αέριο

Για τα μεγάλα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν άμεσα, όπως τα απορρίμματα και η βελτίωση του οδικού δικτύου αλλά και για τις νέες προοπτικές που ανοίγονται, όπως η χρήση φυσικού αερίου κ.ά., συζήτησαν ο νεοεκλεγέντας περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγ.Νίκας και οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας.

 

Ο κ.Νίκας υποδέχθηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο τα μέλη του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, τους προέδρους, δηλαδή, των Επιμελητηρίων των νομών της Πελοποννήσου, (Αργολίδας: Φώτη Δαμούλο, Αρκαδίας: Ιωάννη Τρουπή, Κορινθίας: Παναγιώτη Πιτσάκη, Λακωνίας: Ιωάννη Παναρίτη και Μεσσηνίας: Ευάγγελο Ξυγκώρο).

Κατά τη συζήτηση που είχε διάρκεια περίπου δύο ωρών,  ανταλλάγησαν απόψεις σχετικά με τις στοχευμένες ενέργειες, στις οποίες πρέπει να προχωρήσουν από κοινού για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στην Περιφέρειά.

“Μου εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και τις προτάσεις τους. Κοινός στόχος είναι η δημιουργική μεταξύ μας συνεργασία, η οποία είναι απαραίτητη για την πορεία προς την ανάπτυξη, που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει η Περιφέρειά μας.

Η Πελοπόννησος αξίζει καλύτερα και όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε!

Έχω πίστη στη συνεργασία αυτή και είμαι σίγουρος ότι θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα!”, τόνισε μετά την συνάντηση ο Παναγ.Νίκας, που στο τέλος Αυγούστου αναλαμβάνει την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ